Putinův mluvčí se v Soči potřetí oženil. Vzal si někdejší krasobruslařskou královnu

05.08.2015 16:52

Mluvčí ruského prezidenta Vladimira Putina Dmitrij Peskov se o víkendu oženil v jihoruském letovisku Soči s někdejší olympijskou šampionkou v krasobruslení Taťjanou Navkovou. Pro čtyřicetiletou nevěstu to byla druhá svatba, pro sedmačtyřicetiletého ženicha třetí.

 Putinův mluvčí se v Soči potřetí oženil. Vzal si někdejší krasobruslařskou královnu
Foto: kremlin.ru
Popisek: Vladimir Putin, prezident Ruské federace

Svatba se podle ruských médií odehrála v nejdražším hotelu na pobřeží Černého moře, kde ceny pokojů sahají od 36 000 do 200 000 rublů (asi 14 500 až 81 000 Kč) za noc, a to za účasti desítek hostů, jejichž jména však nebyla uvedena. Svatbu prý zaplatil miliardář Oleg Děripaska, kterému hotel patří. Sám Peskov svůj vztah s krasobruslařkou, s níž již má potomka, nijak nekomentoval. Kolující pověsti podle serveru newsru.com potvrdila až majetková přiznání: zatímco v prohlášení za rok 2013 mluvčí uváděl tři děti a manželku, v přiznání za rok 2014 manželka chyběla, figurovali však čtyři potomci.

Peskov už byl dvakrát ženatý, Navková byla vdaná. Ještě v předvečer svatby Navková tančila na ledu v muzikálu Carmen, kde ztvárňuje hlavní roli. Do konce léta si však vzala dovolenou.

Peskov už byl dvakrát ženatý. Z prvního manželství s vnučkou sovětského vojevůdce Semjona Buďonného Anastasijí má syna. Se druhou ženou Jekatěrinou, původem z diplomatické rodiny, má dceru a dva syny. Navková také už byla vdaná. Svému někdejšímu trenérovi a mistru světa v tancích na ledě Alexandru Žulinovi v roce 2000 povila dceru.

Olympijské zlato dobyla Navková s Romanem Kostomarovem v soutěži tanečních párů v Turíně v roce 2006. V témže roce ohlásila konec kariéry. Navková s Kostomarovem vyhráli během společného působení, co se dalo. Byli trojnásobnými mistry Evropy, dvojnásobnými mistry světa a nakonec i olympijskými vítězi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…