„Šílené“ VIDEO. Stvořila ho ČT. Co by na to řekl Xaver?

31.03.2020 14:10

Pořad StarDance patří k tahákům veřejnoprávní ČT. Je celkem pochopitelné, že v současných podmínkách se další řada netočí. Ale přesto je zde video, ve kterém mohou diváci ČT vidět osobnosti televize v pohybu. Konkrétně v Brně. Ale moderátor Xaver Veselý by jim to prý nedovolil.

„Šílené“ VIDEO. Stvořila ho ČT. Co by na to řekl Xaver?
Foto: Repro ČT
Popisek: Pracovníci ČT v Brně tančí proti koronaviru

Video pochází z brněnského studia ČT. „Tancem proti koronaviru bojují i osobnosti ČT. Mytí rukou, rouška, dvoumetrový odstup – redaktoři Událostí Brno připomněli hravou taneční choreografií nejdůležitější bezpečnostní pravidla a opatření. Taneční výzvu přijal i moderátor AZ-kvízu Aleš Zbořil,“ pochlubil se za ČT v Brně Newsroom ČT24. Moderátor Zbořil, redaktorky Barbora Žítková a Lucie Kučerová a další tancují na známý text Zlatíčka. V rouškách, s hygienickými pomůckami a dvoumetrovými odstupy.

Videa už si všiml marketér Michael Skřivan, který v souvislosti s ním na Facebooku zalitoval, že se moderátor Luboš Xaver Veselý nedostal do rady ČT. „Tohle by se za jeho ultravlády nestalo,“ konstatoval. Dodejme, že druhé kolo voleb do mediálních rad mělo proběhnout v dubnu a jméno Luboše Xavera Veselého je stále na stole, i když kdy skutečně k volbám dojde, není z pochopitelných důvodů jasné. Není také od věci zmínit, že Skřivan je zakladatelem satirického Pražského institutu pro urážení Brna.

Videa si všiml i další marketér, Jakub Horák. „Občas opravdu nevím, zda sním, anebo bdím. Já bych neřekl, že na tom je něco špatně. Podle mě tohle už je zcela mimo kategorie dobra a zla, je to čiré šílenství v borgesovském smyslu,“ ohodnotil výkony brněnské redakce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…