"Sluníčkáři smrdí!" Jak se žije se sluníčkářem? Manželky vydávají „strašlivé“ svědectví

12.12.2016 20:22

České sociální sítě jsou plné sluníčkářů a jejich odpůrců. Jak takového sluníčkáře poznat? Jak se s ním žije? A dá se „to“ léčit? Pokud se někteří sluníčkáři chtějí „vyléčit“, mohou hledat pomoc v pořadu Mezi půlky na Stream.cz.

"Sluníčkáři smrdí!" Jak se žije se sluníčkářem? Manželky vydávají „strašlivé“ svědectví
Foto: pixabay.com
Popisek: Slunce - ilustrační foto

Pokud někomu vadí, že je označován za sluníčkáře, může navštívit kurz, v němž bude zbaven sluníčkářské nálepky. S notnou mírou nadsázky a místy velmi černého humoru to slibuje pořad Mezi půlky na Stream.cz. K léčení mají ty nejzapálenější sluníčkáře přimět velmi smutná až děsivá vyprávění manželek, které musejí se sluníčkáři žít.

„Manžel se stal sluníčkářem před několika lety a celý náš rodinný život se tím v podstatě zhroutil... Což o to, pravda a láska je možná hezká věc, ale takhle se prostě žít nedá,“ vypráví zdrceně jedna z dam. Začalo to nenápadně. Nejdřív mi nosil květiny, pak mě každý den vášnivě pomiloval a nakonec přišel s tím, že se odstěhujeme nějak z paneláku do přírody,“ doplnila takřka v slzách další otřesená manželka sluníčkáře.

Sluníčkáři a jejich ženy si však už nemusejí zoufat. Je tu nová naděje v léčebně v areálu bývalého masokombinátu. Zájemci o léčbu si mohou na záběrech prohlédnout zdevastovanou budovu, ve které to vypadá jako po výbuchu granátu. Nechybějí ani „chovanci“ ve vězeňských pruhovaných hadrech, které si diváci mohou pamatovat z filmů o nacistických koncentračních táborech.

Převychovávané sluníčkáře střeží dozorci, kteří neváhají své svěřence bít. V rámci převýchovy do nich pouštějí i elektrický proud.

„Některé naše metody mohou některým lidem připadat nehumánní, ale po pravdě řečeno, zaslouží si tito lidé něco jiného?“ ptá se s vážnou tváří ředitel fiktivního zařízení. „Víte, kdyby byl každý sluníčkář, tak kdo by potom vyráběl párky? Nebo kdo by je pak jedl? Nebo kdo by těžil v chráněných krajinných oblastech? A kdo by za nás válčil,“ ptá se ředitel.

Převýchovný kurz trvá dva týdny a někteří klienti ho podle tvůrců satirického videa musejí absolvovat až třikrát, ale výsledky se dříve či později dostaví. Spokojená manželka hlásí s úsměvem na tváři, že jí manžel hned po návratu z kurzu zfackoval, seřval děti a začal nadávat na uprchlíky, takže je prý vyléčen. „Přijeďte za námi a zbavte se tíživých okovů pravdy a lásky,“ apeluje na závěr na diváky ředitel zařízení. Chovanci za ním křičí: „Sluníčkáři smrdí!“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…