„Sportovci z Nizozemska“ potrestáni: Podmínka a vyhoštění z Česka. A dále vyplouvá, jak hnusně se chovali

26.04.2018 11:05 | Zprávy

Tři Nizozemce obviněné z výtržnictví kvůli napadení číšníka potrestal soud podmínkou, na pět let je také vyhostil ze země. Rozhodnutí je pravomocné.

„Sportovci z Nizozemska“ potrestáni: Podmínka a vyhoštění z Česka. A dále vyplouvá, jak hnusně se chovali
Foto: Repro Youtube
Popisek: Cizinci kopou do pražského číšníka

Jak píše web České televize, číšník, kterého po potyčce v pražské restauraci skupina nizozemských turistů zbila, nebude moci dva měsíce pracovat. Ředitel skupiny, do níž podnik patří, Stafen Savic, také řekl, že hosté z Nizozemska se chovali konfliktně, nadávali a plivali i po dalších hostech.

Původní text ZDE

Nizozemci se v restauraci podle něj chovali nevhodně, na zahrádce si otevřeli své vlastní lahve s alkoholem. Číšník je napomenul, dva z hostů prý odvětili, že s tím nemají problém, ostatní se ale rozčílili. Následnou šarvátku odnesl číšník mimo jiné těžkým otřesem mozku. 

Podle zpráv nizozemského tisku jeden z dua nejagresivnějších Nizozemců vlastní fitness studio, kde pracuje jako trenér. Dva z nizozemských turistů, kteří se snažili podle všeho situaci uklidňovat, policie dokonce propustila. Jeden z mužů byl prý jejich nizozemský kolega.

Dva nizozemští turisté, hlavní agresoři celé bitky, pak stále čekají na verdikt soudu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

členství v EU

Dobrý den, jestli vás chápu dobře, tak jste před 20 lety byl pro vstup do EU, ale teď z ní chcete vystoupit. Co vás nejvíc zklamalo? A jestli tehdy byl podle vás náš vstup do EU nevyhnutelný, není i teď naše setrvání v ní nevyhnutelné? Protože EU asi ještě min nějaký čas existovat bude, a otázkou je...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Klub Saša. Všichni europoslanci ODS provázáni

21:50 Klub Saša. Všichni europoslanci ODS provázáni

Nejsilnější vládní strana ztratila jeden europarlamentní mandát a vyšle do Bruselu tři poslance. Zaj…