„Svazačka od Štětiny, migrantobijec, gauner, lenoch, co jektá a mektá, koktavej kozel, Kalouskova podržtažka, milionář.“ Získali jsme zcela neveřejné hodnocení politiků TOP 09. A je to síla

14.08.2018 9:24

Pražská TOP 09 je zřejmě poslední buňkou republiky, kde si tato dříve vlivná strana zachovala své jméno. Na tom už ale zřejmě nesejde. Vzhledem k faktu, že na magistrát nakonec bude kandidovat sdružení Praha Sobě, to vypadá, že TOPka bude muset vyklidit i ty poslední pozice v metropoli. Čižinského klaka jim totiž s největší pravděpodobností přebere voliče. ParlamentníListy.cz navíc získaly hodnocení politiků TOPky, kteří se spolu s ČSSD podílejí na řízení Prahy 10. I když psal tuto výstižnou charakteristiku anonym, naše redakce se od dvou zastupitelů dozvěděla, že je velmi trefná.

„Svazačka od Štětiny, migrantobijec, gauner, lenoch, co jektá a mektá, koktavej kozel, Kalouskova podržtažka, milionář.“ Získali jsme zcela neveřejné hodnocení politiků TOP 09. A je to síla
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Na Hradčanské je takhle předělaný plakát

V pondělí 13. srpna přesně ve 13:49 dostaly ParlamentníListy.cz stejně jako desítky zastupitelů Prahy 10 e-mail. Jeho autorem je anonym, který se ukrývá pod přezdívkou „TamTamy Prahy 10“. Nejprve jsme zprávu ignorovali. Když nám ji ale přeposlalo hned několik dalších politiků, rozhodli jsme se nejen pro uveřejnění, ale rovněž pro ověření faktů.

Ten e-mail je totiž vcelku veselý a podle přímých aktérů na radnici Prahy 10, kde vládne zástupce ČSSD Vladimír Novák, i trefný.

„Ano, měli byste něco takového uveřejnit, protože TOPka má pověst neposkvrněné partaje, což tak ale není. To, co se v mailu píše, je v mnoha ohledech naprosto přesné a myslím, že by se to čtenáři měli dozvědět,“ řekl redakci jeden ze zastupitelů Prahy 10. Druhý doplnil, že se pod uvedený text může pouze podepsat.

A o čem to hovoříme? Podívejte se sami. Text byl redakčně krácen a gramaticky upraven.

Radek Lojda – předseda TOP 09 Prahy 10

Jedním slovem: lenoch. Dělá v Parlamentu Kalouskovi asistenta neboli podržtažku, nikdy pořádně nepracoval, a tak se dal na politiku. Umí se však vážně tvářit a moudře pokyvovat hlavou. Jeho hlavní motivací je být radním a dostávat pevný plat 50 000 Kč měsíčně, aby nemusel pracovat.

Ondřej Počarovský – předseda klubu TOP 09

Anketa

Je Václav Klaus mladší dobrý politik?

91%
9%
hlasovalo: 14168 lidí
Jedním slovem: gauner. Tento neziskovkáč, který také nikdy pořádně nepracoval, na rozdíl od Radka Lojdy pochopil, že je třeba tancovat, jak pán píská. Proto se spojil s Tomášem Hrdličkou. Jak již informovali před námi – jejich vekslácká schůzka však byla odhalena, a tak se ze „Sladkého Ondřeje“ stal „Odkecaný Ondřej“. Jeho hlavní motivace: peníze a vliv.

Tomáš Pek – místostarosta Prahy 10

Jedním slovem: milionář, který zbohatl na památkové péči. Nyní by chtěl z celé Prahy 10 udělat snad všude kulturní památky a dotace pak moudře po svém rozdělovat. Jeho hlavní motivace: mít palec nad dotacemi a penězi daňových poplatníků.

Michal Narovec – radní Prahy 10

Jestli Radek Lojda je lenoch, pak Michal Nárovec je extra lenoch. Tento lenoch se chce hlavně ulít z práce, dobře se při zastupitelstvu najíst. Promluvil na zastupitelstvu za celé čtyři roky alespoň jednou a alespoň jedno slovo? Hlavní motivace: dobře se najíst.

Viktor Lojík – zastupitel za Prahu 10

Jedním slovem: koktavý kozel à la Pepku vyskoč. Na zastupitelstvu rád mektá, jektá, a když se vyjektá a vymektá, pak je spokojený. Hlavní motivace: mektat a jektat.

Jan Moravec – zastupitel za Prahu 10

Anketa

Jsou homosexuálové v České republice kráceni na svých právech?

4%
96%
hlasovalo: 9516 lidí
Jedním slovem: migrantobijec. Nejraději by mobilizoval, zakládal domobrany, pokud možno ve všech městech Evropy. Jeho hlavní motivace: obehnat Prahu vysokými hradbami, aby se k nám nedostal žádný migrant.

Jan Šnajdr – zastupitel za Prahu 10

Jedním slovem: finanční spekulant na hraně finančních šmejdů. Jan Šnajdr pochopil, že když se porcuje medvěd Prahy 10, je třeba být u toho. Jako člen finanční komise slídí, čenichá a větří. Jeho hlavní motivace: být u toho, až se bude porcovat medvěd Prahy 10. Tiše doufá, že mu po Ondřejovi Počarovském a dotačníkovi Tomáši Pekovi zbyde i pár ohlodaných kostí.

Pavlína Hájková – zastupitelka za Prahu 10

Jedním slovem: svazačka. Tato zapálená svazačka budující socialismus po revoluci potkala bývalého komunistu pana Štětinu a ten jí vysvětlil, že budovat socialismus bylo špatné. Chytrému napověz a hloupého trkni… Pavlína Hájková pochopila, nelenila a stala se zapálenou antikomunistkou. Hlavní motivace: stát se zasloužilou nositelkou řádu Štětinovy práce.

Vážení zastupitelé, nevíme, co je na tomto hodnocení pravdy, ale toto se údajně šušká mezi lidem této země.

Dle našich informací to však více méně sedí. No páni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…