„Takový pěkný pár“ z Afghánistánu vyřešil rodinnou hádku po svém. Žena je ráda, že přežila

27.06.2017 7:02

Před několika dny se afghánský migrant pokusil ve Vídni znásilnit mladou ženu. Nyní má potíže se zákonem další migrant z Afghánistánu. Tentokrát jde o obvinění z pokusu o vraždu.

„Takový pěkný pár“ z Afghánistánu vyřešil rodinnou hádku po svém. Žena je ráda, že přežila
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Ilegální tábor zvaný "džungle" opouštějí jeho obyvatelé

V neděli večer těsně před devátou hodinou došlo ve vídeňské čtvrti Hernals k události, která jen díky velkému štěstí neskončila tragicky. Pár afghánských migrantů se dostalo do prudké hádky a třiadvacetiletý muž nakonec vyhodil svoji o šest let mladší těhotnou snoubenku z okna ve druhém patře. Mladá žena vedle těžkého šoku utrpěla pohmožděniny a odřeniny na celém těle a byla odvezena k nemocničnímu ošetření.

Podle sousedů se afghánští migranti hádali často a mladík svoji dívku nezřídka bil. Již několikrát v minulosti musela rozepře řešit policie. Tentokrát afghánský migrant naprosto ztratil sebekontrolu a v jeho agresivním počínání jej nezastavilo ani to, že je jeho přítelkyně v devátém týdnu těhotenství. Mladá žena v jednu chvíli vyběhla z bytu na schodiště. Její „miláček“ se vydal za ní, a když ji dostihl, natlačil ji do okna a ženu vyhodil ven.

Ihned poté vzal muž nohy na ramena a policie jej stíhá na útěku pro pokus o vraždu. Policii a záchranku zavolali sousedé. Když do bytového komplexu v ulici Lacknergasse dorazila sanitka, žena již seděla na dvorku před domem. Úřadům zatím není známo, kde se její afghánský druh zdržuje. Jak k případu dodává rakouský deník Kronen Zeitung, objevily se informace, že pár již jedno dítě má. Bylo mu však odebráno úřady.

Afghánští migranti sice nepatří v celém Rakousku ani samotné Vídni k nejpočetnějším menšinám, přesto se poměrně značně podílejí na spáchané kriminalitě. Jak bylo řečeno na začátku, před několika málo dny policie zatkla mladého afghánského žadatele o azyl pro pokus o znásilnění. Na konci uplynulého měsíce zase policie zajistila jiného Afghánce, který po několik měsíců v centru Vídně sexuálně obtěžoval ženy a dívky.

Před čtyřmi měsíci se zase afghánský migrant pokusil za bílého dne znásilnit matku od dvou dětí, které vše navíc viděly na vlastní oči. O několik týdnů později se dostal do střetu s rakouskými zákony afghánský migrant, který zaútočil na bulharskou prostitutku v Innsbrucku. Ve stejný den potom o několik set metrů dále se dostal do prudké hádky s prostitutkou další Afghánec. Ten nakonec skončil v nemocnici poté, co mu bulharský pasák rozbil hlavu golfovou holí.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…