„Ten zm*d černej,“ naštvala se u lékaře fanynka Ortelu. A nezůstalo to jen tak

01.08.2018 14:45

Fanoušci Ortelu jsou na facebooku pro smích. Jedna z fanynek této skupiny si totiž pustila na facebooku, jak se říká, pusu na špacír o své příhodě z ordinace. Příspěvek plný vulgarit už okomentovali Pavel Novotný, Barbora Koukalová, Dan Přibáň nebo Luděk Staněk.

„Ten zm*d černej,“ naštvala se u lékaře fanynka Ortelu. A nezůstalo to jen tak
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tričko skupiny Ortel

Zde je inkriminovaný příspěvek, který se však na stránkách uživatelky již zřejmě nenachází. „V pátek jsem byla na kontrole u mojí lékařky. Po dvou hodinách čekání se otevřely dveře ordinace a v nich se objevil arabáš (doktor!) a prý další... Stoupl mi tlak hodně vysoko! Jdu dál (měla jsem na sobě tílko ORTEL). Arabáš dřepěl u stolku a moje lékařka vedle na židli. Ten černej šmejd se mi ptá, jak se jmenuji... Tak jsem se otočila k lékařce a říkám, že budu mluvit pouze s ní, a že jsem v Česku. A ten zmrd černej se na mě podíval, na moje tílko ORTEL a vztekle povídá: ‚Teď už chápu,‘ a vystřelil od stolu vedle k sestře a prásknul dveřma. ... ani nevíte, jak jsem byla pyšná a hrdá na svoji vlast a na ORTEL.”

Uživatelka Martik Fortova se zřejmě řadí ke skalním fanynkám Ortelu, vzhledem k počtu fotek, které s Tomášem Ortelem má na svém profilu.

Martik Fortova's portrait.

Syn baviče Petra Novotného, novinář Pavel Novotný příspěvek ironicky komentuje: „Tady s paní v tričku Ortel bych chtěl mít dvojdomek.“

Barbora Koukalová, editorka z Expres.cz říká: „Myslím, že tady Martík Fořtová Zesplzně a její křižácká výprava by neměla zapadnout. Nikdy. Snad na ni budou vnoučátka patřičně hrdá.“

Ozval se i cestovatel Dan Přibáň. „Paní je pyšná na to, že se chová jako kráva, to musí být krásný pocit! Určitě by si rozuměla třeba s extremistickými muslimy, kteří se chovají jako volové,“ odsoudil fanynku Ortelu.

S paní se nemazlil ani publicista a komik Luděk Staněk. „Doufám, ze příště hrdě chcípne na linoleu v čekárně. V tričku ORTEL,“ vzkázal dotyčné.

U „dělníka bulváru“ Pavla Novotného nejde o první rodeo s fanoušky Ortelu. V květnu tohoto roku mu soud přikázal se omluvit za výrazivo, které použil na adresu rodiny, která si zpívala písničku Ortelu Mešita. Video pak umístila na YouTube. Pavel Novotný tehdy prý napsal: „Nevíte někdo, co je to za lidi? Chtěl bych je nahlásit na sociálku a paní nechat zkontrolovat právo na občanku. Tatínkovi už asi nic nepomůže, ale ten chlapeček nemusí být stejný... Podle mě, kdyby jim ho sebrali a dostali ho k adopci dva gayové, stoprocentně z něj vyroste lepší člověk. Proto prosím o bližší info o rodině, to dítě z ní musí pryč. Snad takových nebožátek není víc.“ Za tyto věty se podle rozsudku omlouvat nemusí, omluva je požadována za výrazy jako „debil, blbka, kreténi“, kterými taktéž rodinu počastoval. Rozsudek za své vítězství prý prohlásily obě strany. Fanoušci Ortelu byli údajně spokojeni, že se Novotný musí omluvit, a ti, kdo s Novotným souhlasili, zase byli rádi, že se Novotný musel omluvit pouze za hanlivé výrazivo, nikoli za komentáře o rodičovské způsobilosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: kas

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…