,,Ty ďáble!" Smrt Dana Nekonečného: Už padl politický návrh

26.03.2019 13:32

Zemřel zpěvák, tanečník a herec Daniel Nekonečný. Bylo mu 52 let. Byl lídrem kapely Šum svistu, hrál v několika filmech. Jeho smrt na svém facebookovém profilu oznámil starosta Prahy-Řeporyjí Pavel Novotný (ODS), jenž nad jeho odchodem truchlí. K domu Nekonečného následně přijel štáb TV Prima.

,,Ty ďáble!" Smrt Dana Nekonečného: Už padl politický návrh
Foto: Repro youtube.com
Popisek: Daniel Nekonečný

„Odešel Daniel Nekonečný. Strašně brzo. Zemřel doma v Řeporyjích. Přeji ti klidné spočinutí na mléčné dráze mezi bohy celého vesmíru, ty ďáble…“ poznamenal k úmrtí zpěváka Nekonečného starosta pražských Řeporyjí a bulvární novinář Pavel Novotný (ODS). „Pojmenujeme po něm ulici. TAK,“ napsala pak na sociální síti sestra Pavla Novotného, zastupitelka městské části Lenka Fialová.

„I Nekonečno má své hranice. Tady se zastavilo na čísle 52,“ poznamenal k úmrtí Nekonečného Jakub Pitron.

„Když jsem viděla film Jak se krotí krokodýli, mimochodem strašná sračka, zaujalo mě, že můj oblíbený rrrrrrrrrrrrrozkošák Daniel Nekonečný vypadá na kameře hrozně dobře, a vlastně si myslím, že měl herecký talent, který úspěšně neúmyslně potlačoval, protože se moc soustředil na ohňostroje a delfíny. A od té doby jsem myslela na to, že mu někdo měl dát hlavní dramatickou roli ve vážném filmu. Je škoda, že to nikoho nikdy nenapadlo," napsala na Facebook editorka serveru Expres.cz Barbora Koukalová. 

Zpěvák Daniel Nekonečný se proslavoval zejména svými vystoupeními, jež provázely barvy a ohňostroje. Hýřil vždy tropickými prvky a tanečnicemi. Byl také módním fanatikem do ohně, třpytek a žluté barvy. Proslul rolí ve filmech Jak se krotí krokodýli nebo Eliška má ráda divočinu. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…