„Úchyl!“ Klaus ml. se pustil do mladého novináře. A už to sviští. Honzejk, osahávačky, „buze*anti“

19.06.2020 6:42

Předseda hnutí Trikolóra Václav Klaus mladší se zhrozil nad slovy novináře Filipa Horkého, který na svém twitteru poučoval mužské pokolení, jak by se mělo správně chovat k ženám. Jeho názor byl podle Klause tak přitažený za vlasy, že jej neváhal označit za „úchyla“. A pěkně to schytal, jak od novinářů, tak ze strany veřejnosti.

„Úchyl!“ Klaus ml. se pustil do mladého novináře. A už to sviští. Honzejk, osahávačky, „buze*anti“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Klaus ml.

Anketa

Je Nora Fridrichová kvalitní novinářka?

7%
93%
hlasovalo: 27311 lidí
„Nejde o jedno sáhnutí. Chlapi, pojďme si uvědomit, že žena proti nám je lidská bytost, kterou musíme respektovat. Ne objekt toho, že se ‚nám‘ chce. Nic nám nedává právo se jí dotýkat, pískat, posílat fotky, komentovat, narušovat osobní prostor jenom proto, že nás to napadlo,“ napsal Horký ve svém tweetu.

Rázem se vzedmula bouřlivá diskuse, když jeho tweet nasdílel na svém účtu i předseda hnutí Trikolóra Václava Klaus mladší. Co si o jeho názor myslí, vyjádřil velmi stručně a jasně jedním slovem: „úchyl“.

Z jeho hodnocení nevycházel komentátor Petr Honzejk z údivu: „Tvl to je tak slabý... marně přemýšlím na koho to má zabrat. Jo asi pár kusů bude, ale ti už volí SPD a proč by chodili ke kováříčkovi, když mají kováře, že jo. Dvě procenta preferencí @volimtrikoloru jsou zjevně mentální peklo,“ napsal ke Klausovi mladšímu.


„Dobré sebehodnocení, Vendelíne. Jen tak dál!“ rýpl si do Klause mladšího i Otakar Brabec.


Následně Klausovi mladšímu odepsal i sám Horký: „Také Vám přeji hezky večer a snahu chápat nejen sebe, ale i okolí a další lidi. Politikovi by se to mohlo hodit,“ vrátil novinář úder politikovi.


„Navrhuji akci, dotýkejte se pana poslance, když to nečeká. ideálně na zadku. uvidíme, jak dlouho to vydrží, než začne křičet, jak Viktorka na splavu,“ rýpl si nepřímo do předsedy v diskusi Tomáš Koudelka.


Pod Klausovým příspěvkem se to hemžilo ostrými slovy na jeho adresu. Pod příspěvkem, ve kterém Horký svůj názor sdílel, schytával často za svůj postoj přízviska „gay“.


Ozvala se jeho i jeho kolegyně z veřejnoprávní televize, která připomněla, že tomu není tak dlouho, co svým chováním k něžnému pohlaví nešel zrovna příkladem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…