Už to nehulte, poradil Bělobrádek čtenáři. Ale předtím se pořádně rozčílil

20.10.2014 18:55

Opravdu tvrdě zaútočil na předsedu lidovců Pavla Bělobrádka čtenář ParlamentníchListů.cz. Vyčítá mu, že KDU-ČSL šla do voleb v koalicích, a považuje to za podvod na voličích, protože samostatně by ji prý nikdo nevolil. Pavel Bělobrádek ho však v odpovědi usvědčuje ze lži a ohradil se proti tomu, že se nevybíravě vyjadřoval o jeho zdravotním stavu.

 Už to nehulte, poradil Bělobrádek čtenáři. Ale předtím se pořádně rozčílil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Bělobrádek

„Proč jste se schovávali za koalice? Je nám to jasné, protože by vás normálně nikdo nevolil. Za ty zlodějské restituce by měli lidé zvážit, kdo jste a co v té naší vládě děláte,“ napsal čtenář a pokračoval: „Vaše nemoc Vám nedovoluje dělat Vaší práci, ale být v politice a sbírat veškeré funkce, rozhodovat o lidech ve státě, to můžete,“ láteřil tazatel registrovaný pod jménem „čest“. „Vy, jako KDU byste nikdy neudělali tolik hlasů samostatně, to ani náhodou, podvodem jste vyhráli, ale natrvalo to nebude,“ ujistil šéfa lidovců.

Toho čtenářova slova jednoznačně nadzvedla a na jeho pytel zvolil náležitě hrubou záplatu. „Lžete a mrzce útočíte na můj zdravotní stav, což je sprosté, ubohé a podlé, navíc anonymně, což je hodně vypovídající o Vaší zbabělosti,“ vyčinil čtenáři, než se pustil do jednotlivých bodů jeho kritiky.

Celá otázka včetně odpovědi ZDE:

Bělobrádek na svůj profil na ParlamentníchListech.cz napsal, že se jeho strana za žádné koalice neschovávala. „Pouze ve třech případech jsme měli koaliční kandidáty se SZ. Všichni uspěli. Uspěli také 4 kandidáti pouze KDU-ČSL a byli zvoleni! Takže nás normálně lidi volili, lháři,“ rozhorlil se šéf lidovců, pod jehož vedením strana zaznamenala u voličů velký vzestup.

Mohu se jenom smát…

Pak se vrátil k útoku na své zdraví.  „Zcela gaunersky útočíte na můj zdravotní stav. Ten mi moje povolání vykonávat dovoluje, tak nelžete, Vy paznehte prolhaná!“ Místopředseda vlády je totiž jednoznačně přesvědčen, že jeho zdraví ho nelimituje ve výkonu funkce.

„My jsme jediní, kromě drtivě zvítězivší ČSSD, kdo posílili na hlasy a procenta. Takže nelžete!!! Možná nás všichni nemilují, ale volí nás přes 10%! A já jsem přeskočil ze třetího na první místo!“ vyvádí z omylu anonymního čtenáře lidovec.

„Když takový ignorant a lhář hodnotí moji práci ve vládě, mohu se tomu jen smát,“ napsal čtenáři, kterého podle svých slov považuje za „přírodní úkaz“.

S větším nadhledem se vyjádřil k jiné ostré otázce čtenáře, kterého zajímalo, kolik z našeho státního majetku už Bělobrádkova strana poslala do Vatikánu. Podle úsměvu lidoveckého předsedy soudí, že to bude hodně. Místopředseda vlády dal však místo odpovědi čtenáři lakonickou radu: „Už to nehulte.“

Nenechte se odradit závistí

Mezi čtenáři jsou ale i ti, co Bělobrádkovi fandí.  „Jednou z nejhorších lidských vlastností, která je ale pro většinu Čechů bohužel typická, je závist. Nedivte se tak, že v době, kdy se vám daří, máte tolik negací. Snad Vás to neodradí? Někde jsem totiž četla, že už možná nebudete kandidovat na předsedu. Je to pravda? Doufám, že to není kvůli těm závistivcům?“ napsala čtenářka.

Pavel Bělobrádek připustil, že zvažuje, zda usilovat opět o post šéfa lidovců. „Důvodem uvažování je především rodina, které se mohu kvůli vytížení věnovat jen několik dní v týdnu. Ta má u mě prioritu,“ vysvětluje místopředseda vlády.

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…