Víme, co marketingoví odborníci říkají o ruském dokumentu Prezident v hlavní roli s Vladimírem Putinem

15.11.2016 13:34

Televize Kinosvět nasadila na tři úterky, vždy ve 20.20 hodin jednotlivé díly ruského dokumentu Prezident, v němž je hlavní osobou Vladimír Putin. Film vznikl v roce 2015 a zachycuje politický i běžný život Vladimíra Putina ve funkci prezidenta a premiéra od srpna 1999 do roku 2015. A nejen to. Putin se v něm obsáhle vyjadřuje k dramatickým momentům v ruských dějinách, jako jsou válka v Čečensku, smrt posádky ponorky „Kursk“, teroristický útok na Dubrovku či otázka Krymu.

 Víme, co marketingoví odborníci říkají o ruském dokumentu Prezident v hlavní roli s Vladimírem Putinem
Foto: kremlin.ru, tan
Popisek: Vladimir Vladimirovič Putin, prezident Ruské federace

A vedle toho komentuje některé zlomové body vysoké světové politiky a proměny postojů k Rusku v souvislosti s ekonomickou krizí či olympijskými hrami v Soči. A zazní i jeho komentář k americkému 11. září 2001, válce v Iráku či válce v Jižní Osetii. Vše je bohatě ilustrováno archivními záznamy.

Jde čistě o ruskou propagandu a pouhý marketingový tah? K tomu se v debatě, která se vysílá vždy po skončení příslušného dílu, vyjadřují přední čeští marketingoví odborníci Ing. Jiří Mikeš, doc. PhDr. Jitku Vysekalová, Ph.D., prezidentka České marketingové společnosti A Ing. Jan Binar, šéf české pobočky agentury  McCann Worldgroup Parlamentní listy už mají v tuto chvíli celou debatu k dispozici. Podívejte se na ni a mimo jiné se dozvíte odpovědi na otázky nakolik jde o dokument, publicistiku či reklamu, zda je snímek udělán pro Rusko, či pro distribuci v zahraničí, jaký je jeho pravděpodobný cíl a jaká je síla značky „Vladimír Putin“. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: az

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…