,,Vychcaný lump" David Rath?

20.05.2015 11:31

Vzhledem k posledním událostem kolem korupční kauzy Davida Ratha a jeho rozepři se soudcem Robertem Pacovským, kvůli jeho strýci advokátovi Michalu Pacovskému, který údajně kontaktoval Davida Ratha s tím, že ho bude obhajovat, protože údajně soudce moc dobře zná, celou událost na svém webu okomentoval i někdejší místopředseda vlády a ODS Miroslav Macek.

,,Vychcaný lump" David Rath?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

S nadsázkou Macek okomentoval poslední dění kauzy Rath. Prý si nemáme myslet, že to je „vychcaný lump“, který se snaží čímkoliv získat co nejvíce času ke své obhajobě, aby dokázal přesvědčit a dostat na svou stranu co nejvíce lidí. Chce jim prý dokázat, že je jen pouhou obětí „širokého spiknutí“.

Macek ironicky podotkl, že „je přece i spousta jiných vysvětlení“, proč je bývalý hejtman Rath souzený, jen ho prý žádné v současné době nenapadá.  

Miroslav Macek má s Davidem Rathem svou osobní historii spočívající v pohlavku, který mu veřejně udělil na zubařském kongresu.

Miroslav Macek:
Ne, abyste si mysleli, že David Rath je vychcaný lump, který provede jakékoliv kejkle, jen aby nadále získal nějaký ten čas k přesvědčování tupého stáda, že je obětí širokého spiknutí! Je přece i spousta jiných vysvětlení, ač mne momentálně žádné nenapadá…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ste

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …