„Vyhostit Volného, v Petrohradu závidí.“ Po včerejší Sněmovně bylo zle

21.04.2021 10:30

„Sr*čky. Nejdementnější konspirace, nejhloupější lži. Blé.“ Nezařazený poslanec Lubomír Volný dostal pár pořádných slovních kopanců za to, jak se ve Sněmovně vyjadřoval ke kauze Vrbětice. Například od bývalého premiéra Topolánka, předsedkyně TOP09 nebo novinářů.

„Vyhostit Volného, v Petrohradu závidí.“ Po včerejší Sněmovně bylo zle
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Lubomír Volný

Nezařazený poslanec Lubomír Volný na půdě Poslanecké sněmovny prohlásil, že za útokem ve Vrběticích z roku 2014, při nemž zemřeli dva čeští občané, nestojí ruští armádní zpravodajci, jak na základě získaných poznatků tvrdí české tajné služby, ale americká CIA.

„Nevěříme informacím českých tajných služeb, které pokládáme za pouhý apendix zpravodajských služeb NATO, jenž nyní sehrávají roli užitečných idiotů při vyvolávání agresivních rusofobních nálad ve společnosti. Vytažení ruské karty v předvečer možného ozbrojeného konfliktu mezi bývalou Ukrajinou a Ruskou federací, a pár hodin po oznámení Ruska, že zadrželo agenty, zadrželo, fyzicky je zadržuje, agenty plánující s podporou USA zavraždit běloruského prezidenta, i s jeho rodinou, jsou jasnou mediální manipulací, kterou páchá Babišova a Hamáčkova vláda na občanech České republiky na přímý pokyn velení NATO," navrhl Volný v usnesení, kterým se podle něj měla Sněmovna zabývat.

Psali jsme: Vrbětice a tajné služby USA. Rusofobní rasisté, zadání z NATO. Volný zboural sněmovnu, žádal trest pro Koudelku

Vedle toho v návrhu usnesení stálo, že „Parlament odsuzuje teroristické útoky CIA, organizované na území ČR, vedoucí k násilné smrti českých občanů“.

Volný pokračoval, že bude také požadovat zveřejnění všech informací tajných služeb v kauze za šest let vyšetřování.

Na sociálních sítích za to schytal pár pořádně tvrdých slovních ran.

Ozval se např. někdejší předseda vlády Mirek Topolánek.

„Dnes byla desinfekce řečniště po jeho kontaminaci poslancem Volným obzvláště zapotřebí. Ble,“ vypálil znechucený expremiér v narážce na skutečnost, že Volný celé měsíce odmítá nosit v jednacím sále Sněmovny roušky či respirátory a po jeho vystoupení je třeba místo pro řečníka řádně vyčistit.

Lubomír Volný pod palbou

Předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová doporučila vládě, aby vedle 18 ruských diplomatů - špionů vykázala do Ruska i Volného. A nejen jeho.

„Když poslouchám v PS pana Volného, tak k tomu zbytku „diplomatů” ruské ambasády navrhuji přidat i české občany, kteří pracují pro Rusko a poslat je domů,“ prohlásila.

Lubomír Volný pod palbou

Předseda nezaloženého Spolku pro opětovné připojení jižní Moravy k Rakousku, jak se sám představuje na sociálních sítích, Marek Rašovský, zašel ještě dál. „Pokud poslouchají Volného projev petrohradští trollové, jenom blednou závistí, že takové sr*čky nedokázali vymyslet sami,“ zhodnotil Volného projev.

Lubomír Volný pod palbou

Publicista Vojtěch Gibiš kanonádu završil.

„Nezklamal. Pan poslanec Volný, šiřitel nejdementnějších konspiračních teorií a nejhloupějších lží, právě odhalil, že výbuch ve Vrběticích byl proto, abychom zamaskovali, že jsme dodávali zbraně muslimským teroristům a ukrajinským neonacistům. Cílem bylo zamaskovat zločiny ČR,“ napsal na Twitteru.

Lubomír Volný pod palbou

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…