A dost. Připosranost. ExODSačka již definitivně zlomila hůl nad modrou partají. Kvůli EU

28.09.2016 7:04

Někdejší poslankyně ODS Kateřina Dostálová zlomila nad svou stranou hůl. Proč? Naštvalo ji, že se její někdejší domovská strana pod vedením Petra Fialy nechystá na odchod z EU. Exposlankyně to označila za připosranost.

A dost. Připosranost. ExODSačka již definitivně zlomila hůl nad modrou partají. Kvůli EU
Foto: ODS
Popisek: ODS

Kateřina Dostálová na sociální síti Facebook konstatovala, že nad svou stranou zlomila hůl. Petr Fiala totiž v rozhovoru pro iDnes.cz konstatoval, že nechce z EU odejít, chce ji reformovat zevnitř. Dostálová, která na sebe upoutala pozornost např. v televizní krizi ČT na počátku tisíciletí, považuje tento postoj za urážlivý.

Anketa

Ctíte odkaz svatého Václava?

15%
51%
hlasovalo: 4621 lidí

Fiala argumentoval tím, že pro ODS je prioritou bezpečnost, a dáma k tomu poznamenala, že i takovýto postoj je jedním z důvodů, proč už není členkou strany. „Ta strašná připosranost a neodvaha jsou omračující. Vážím si politiků, kteří umějí jasně pojmenovávat věci a nebojí se jít proti mainstreamu. Ono se to totiž vždycky vrátí. Akorát to chce čas. Takže? Zlomila jsem hůl,“ vzkázala svým někdejším kolegům.

Některé z nich zřejmě nepotěšila ani o pár dní dřív, kdy za politika s odvahou označila Václava Klause, který má podle jejího názoru stále tah na branku. Napsala tato slova, ačkoli předpokládala, že se jí za to dostane nejedné ostré reakce.

Kateřina Dostálová doslova napsala:

Politika ODS je jasná a jednotná. Z EU neodcházíme. Chceme ji reformovat. Bezpečnost je pro nás priorita. Řekl Petr Fiala. iDnes 26.9.
Vážený Petře Fialo, tohle co jste řekl je také jedním z důvodů proč už nejsem členem ODS.
Říci něco tak naivního, z úst předsedy ODS, je pro mě až urážlivé.
A mám toho dost.
Ta strašná připosranost a neodvaha je omračující. Vážím si politiků, kteří umí jasně pojmenovávat věci a nebojí se jít proti mainstreamu. Ono se to totiž vždycky vrátí. Akorát to chce čas.
Takže? Zlomila jsem hůl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…