A je to tady zase. Po pár dnech zemřela v Německu další mladá dívka

12.06.2018 10:31

Německo se ještě nestačilo vzpamatovat z brutálního znásilnění a vraždy čtrnáctileté dívky migrantem a média hlásí další smrt její vrstevnice. Patnáctiletá dívka byla tentokrát migrantem ubodána v parku.

A je to tady zase. Po pár dnech zemřela v Německu další mladá dívka
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Někteří migranti spí i přímo na ulici

Dospívající dívky se v Německu pomalu stávají „ohroženým druhem“. Za posledních několik málo měsíců zemřely rukou migranta minimálně čtyři dívky. Naposledy se tak stalo v případě znásilněné a uškrcené židovské dívky Susanny F., kterou po několikahodinovém týráni zavraždil dvacetiletý migrant z Iráku. Ten následně s rodinou uprchl do Iráku, ale byl vypátrán a přivezen zpět do Německa, kde žil přibližně dva roky ilegálně.

Smrt nevinné dívky vzbudila v Německu značné pobouření i v jinak značně rezervovaných politických kruzích. V šoku je také německá veřejnost, která má už dost liknavosti úřadů a liberální přistěhovalecké politiky vládnoucích elit. Jen několik dní po odhalení případu čtrnáctileté Susanny F. přišel další šok. Tentokrát přišla rukou migranta o život patnáctiletá dívka z Viersenu. Vyšetřování je v začátcích, ale pachatel je již známý.

Celý text v němčině je ZDE.

Dívčino zakrvácené tělo bylo objeveno bezdomovci v parku pětasedmdesátitisícového parku v pondělí odpoledne. Její tělo neslo známky mnoha bodných ran, ale dívka v té době ještě žila. Bezdomovci ji přivolali záchranku a ta ji odvezla do blízké nemocnice. Přes péči lékařů se však mladý život nepodařilo zachránit a dívka mnoha bodným ranám nakonec podlehla. Podařilo se nicméně hned v začátku vypátrat hlavního podezřelého.

Jak uvedla veřejnoprávní televize ZDF, policie zahájila pátrání po muži „severoafrického vzhledu“. Do několika málo desítek minut byl zajištěn pětadvacetiletý Turek. Ten z místa činu sice utekl, ale když viděl popis svého vzhledu v televizi, tak se raději sám přihlásil na policii. Vyšetřovatelé zatím netuší, jaký byl vztah mezi pachatelem a jeho obětí rumunského původu.

Smrt patnáctileté dívky je tak již minimálně pátým případem za poslední rok a půl, kdy rukou migrantů umíraly mladé dívky. Asi nejznámějším případem je znásilnění a následné utopení devatenáctileté studentky medicíny z Freiburgu Marie Ladenburgerové. Z této vraždy byl usvědčen mladistvý afghánský migrant. V průběhu vyšetřování se však ukázalo, že lhal o svém původu i věku a nakonec byl odsouzen na doživotí.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…