A je tu další. Umělec se zapojil do boje s Babišem i jinak

31.07.2019 22:18

Na konci roku 2018 se několik desítek tisíc lidí rozhodlo, že si zaplatí billboard se vše říkajícím nápisem „Stydím se za svého premiéra“. Chtěli tak dát najevo, co si myslí o šéfovi hnutí ANO Andreji Babišovi. Ke kampani se teď přidal i slavný herec a dabér Marcel Vašinka, který propůjčil svůj hlas např. postavám v seriálech Dallas a Dynastie nebo Nicolasi Cageovi v jeho filmech. Slovní granát hodil nejen na předsedu vlády, ale také na prezidenta Zemana.

A je tu další. Umělec se zapojil do boje s Babišem i jinak
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miloš Zeman a Andrej Babiš

Anketa

Je škoda, že dnes odchází z úřadu ministr Antonín Staněk?

hlasovalo: 10668 lidí
Ke kampani s názvem „Stydím se za svého premiéra“ se přidalo přes 50 tisíc lidí. Jejich názor na současného nejmocnějšího politika v Česku je jasný. Babiš se sice s lidmi, kteří se za něj stydí, chtěl na počátku roku 2019 sejít, dát si s nimi kafe a vše jim vysvětlit, ale s tímto nápadem dopadl velmi neslavně.

Jedním z lidí, kteří se ke kampani připojili, je i slavný dabér a herec Marcel Vašinka, který ve filmech propůjčil svůj hlas Nicolasi Cageovi, Richardu Gereovi a mnoha dalším. K českým divákům jeho hlasem promluvil i Moses Hightower ze série filmů Policejní akademie.

Ve facebookové skupině „Zastavme Babiše“ napsal, co si myslí nejen o Babišovi, ale také o prezidentu Zemanovi.

„Nebál jsem se komunistů, agentů StB a zlodějů za minulého režimu a nebojím se jich ani teď. Doufám, že zvítězí čest a morálka nad žvástama a pomstychtivostí v hradním opevnění, odkud vanou nehorázné lži jakoby nad vyčpělým desetistupňovým pivem páté cenové skupiny. Chci žít ve státě, kde platí právo a morální hodnoty. Když toto budeme ctít sami, můžeme to vyžadovat po druhých. Naslouchejte audio knize ‚Obrana před Babišem‘, kterou jsem načetl a v které bych neškrtl ani čárku,“ napsal na sociální síti.

A aby nenechal nikoho na pochybách, co si opravdu myslí, přidal ke svému příspěvku i fotky poslední demonstrace z Letné, kde stál mezi více než dvěma sty tisíci lidí, kteří požadovali Babišovu demisi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…