A jejda. Známý hudebník promluvil o Kalouskovi a ČT

16.10.2018 10:44

Hostem pořadu XTV Luboše Xavera Veselého byl zpěvák Ondřej Hejma. „TOP 09 chřadne, Kalousek nic nebuduje,“ poznamenal Hejma.

A jejda. Známý hudebník promluvil o Kalouskovi a ČT
Foto: Archiv OH
Popisek: Hudebník Ondřej Hejma

Úvodem Hejma sdělil svůj názor k politologu Janu Kubáčkovi. „Pana Kubáčka mám rád,“ sdělil Hejma. Podle něj má rozumné názory. „Kalousek má evidentně několik životů, ale pravdou je, že nic nebuduje,“ dodal se slovy, že největším úspěchem Kalouska je TOP 09, kterou uhnětl. „Vytuneloval tady KDU-ČSL, ODS, kavárnu, do čela dal Schwarzenberga, byl to velký úspěch, ale ten mizí,“ sdělil toto téma Hejma. TOPka podle něj chřadne, propadá se. „Kalousek nic nevybuduje, nedostane se mezi giganty, jako je Klaus, Havel, Zeman,“ uzavřel.

Anketa

Vadí vám, že prezident Zeman označil Bakalu, Koženého, kšeftaře s LTO a solární barony za ,,zmrdy"?

6%
94%
hlasovalo: 13866 lidí

Video najdete ZDE.

Své pak řekl i k průvodu na pohřbu zesnulého Jana Kočky,  jenž prošel pražskými Vinohrady. „Kočkovi průvodem ukázali svůj vliv,“ sdělil.

Závěrem se pak Hejma vyjádřil i k veřejnoprávní České televize. „Česká televize není objektivní, cpe politiku dokonce i dětem,“ podotkl Hejma. „Je to v podstatě státní televize, spíš jdoucí k pravdě a lásce. Jdou tímto směrem a to špičkové politiky naštve,“ dodal Hejma. A pustil se i do pořadu Zprávičky, ve kterém se jednou před dětmi hovořilo o Izraeli a Palestině. „Střední východ je složitý problém a oni to perou do dětí. Byl to asi prepotentní redaktor, který chtěl za něco bojovat, ale bojoval na špatné straně. Cpát do dětí politiku je hřích,“ řekl Hejma. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.” Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.” Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí o přibližně deset tisíc, což činí úbytek zhru…