A teď otevřít další Babišovy kauzy, napsal komentátor tam, kde ministra nemají rádi

25.03.2016 21:48

Vypadá to, že ve zbytku koalice se pomalu usidlují spokojenost a pocit, že čas konečně pracuje proti Andreji Babišovi, píše na serveru Echo24 jeho komentátor Daniel Kaiser.

A teď otevřít další Babišovy kauzy, napsal komentátor tam, kde ministra nemají rádi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Andrej Babiš

Podle něj není sporu, že mediálně Babiš Čapí hnízdo ukázkově projel. Strategií Babišových píáristů tak teď musí být škodu způsobenou Čapím hnízdem ohraničit, nezpochybňovat už věcnou podstatu, ale relativizovat ji porovnáváním s jinými skutečnými nebo smyšlenými aférami, a vytvářet zdání, že pokud na něj nic horšího matrix nebyl schopen najít, normální člověk uzná, že Babiš není tak strašný. „Za Čapím hnízdem se mediální a PR divize Agrofertu budou snažit udělat tečku,“ myslí si Kaiser.

Celý text je ZDE.

Podle něj je toho kolem Babiše ve skutečnosti tolik, že aby rozruch kolem Čapího hnízda dával smysl, musejí se otevřít případy ovládnutí některých firem jako Lovochemie nebo Kostelecké uzeniny apod. Babiš prý vyhrává na veřejnosti tak dlouho, dokud se na ni nedostane jeho reálný obraz. Tedy obraz predátora, který pohrdá slabšími lidmi a podle toho s nimi jedná.


 

reklama

autor: vam

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz, včetně upozornění na soci…