A teď to bouchne. Martin Konvička se vyjádřil k silvestru v Kolíně. Mimo jiné doporučil nosit a užívat střelné zbraně

08.01.2016 12:22

Předseda Bloku proti islámu Martin Konvička si v souvislosti se silvestrovskými útoky v Německu klade jednu otázku. Proč teď mlčí všichni „sluníčkáři“ a „vítači“? Když už spadly masky. A proč německé ženy nebránili němečtí muži? Kdyby se něco podobného dělo v Izraeli, nelze vyloučit, že by došlo ke „zmasakrování pachatelů“.

A teď to bouchne. Martin Konvička se vyjádřil k silvestru v Kolíně. Mimo jiné doporučil nosit a užívat střelné zbraně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Konvička

O silvestrovských útocích v Německu bylo již řečeno mnohé. Mimo jiné i to, že většinu zadržených tvoří syrští uprchlíci, kteří se oháněli i pozváním německé kancléřky Angely Merkelové. Konvička se ale na blogu iDnes.cz ptá, proč nepromlouvají ti, kteří ještě před pár dny uprchlíky tak úporně hájili.

„Co se vlastně stalo, že západoevropští političtí vítači a s nimi mediálně-akademická sluníčka, jinak vždy připravená hodit celou věc na ‚nedostatek pochopení‘, ‚rasismus‘, ‚islamofoby‘ nebo aspoň Putina, najednou mlčí jako zaražená?“ ptá se Konvička.

Celý text najdete zde.

A obratem nabízí i odpověď. Případy z Kolína nad Rýnem ukázaly, že nemusejí být teroristy a nemusejí být ani ozbrojení. Stačí, když se několik tisíc z nich spojí a začnou svorně páchat zločiny. Tehdy se ukáže, jakou hrozbu mohou opravdu představovat. Podivné však podle Konvičky je, že ženám nepomohli jejich kamarádi nebo jiní, kolem stojící němečtí muži. I když přistoupíme na tvrzení, že policistů není v Kolíně nad Rýnem dost, počet „domorodců“ pořád převyšuje počet migrantů.

Samozřejmě je možné, že si toho v silvestrovské veselici málokdo všiml, ale kdyby se totéž stalo třeba v Izraeli, tamní ženy by pravděpodobně sáhly do kabelek, vytáhly by zbraně a začaly se bránit. „Druhý den by západní sluníčková média psala o ‚chladnokrevném masakru nevinných palestinských dítek‘, ovšem ‚zhruba dvacetiletých‘, ze strany ‚militantních sionistek s ruskými kořeny‘,“ uzavírá Konvička.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…