ANO uvažuje o výměně lídra pro Prahu. Tlak prý jde z okolí Babiše

07.07.2018 8:41

Kdo povede kandidátní listinu pro komunální volby hnutí ANO v Praze? O tom se stále ještě jedná. O možné výměně lídra píše server Novinky.cz.

ANO uvažuje o výměně lídra pro Prahu. Tlak prý jde z okolí Babiše
Foto: Hans Štembera
Popisek: Patrik Nacher

V současné době by měl kandidátku do komunálních voleb vést poslanec a pražský zastupitel Patrik Nacher. Spekuluje se však o tom, že v pondělí jej vystřídá šéf Fincentra Petr Stuchlík.

„V prostředí, kdy ANO v Praze obhajuje vítězství, má lídr kandidátky šanci přemýšlet o úspěchu, jen když má podporu členské základy i vedení a koordinuje své kroky se současnou primátorkou. Kdyby k tomu došlo, tak by se opakovala situace z roku 2014, což mělo dopad i na fungování zastupitelského klubu ANO na radnici,“ míní Nacher, jenž o možné výměně slyšel. 

Kdo však celou situaci nechtěl komentovat, je lídr ANO Andrej Babiš. Nacher vyhrál sice v primárkách, na změnu však tlačí lidé z okolí premiéra. Jak však dodal zdroj z pražského ANO, nahradit Nachera zkušeným manažerem Stuchlíkem, jehož označil králíkem z klobouku, je na pováženou. 

  • Původní text ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…