Advokátka politikům: Ženete nás k vyhubení. Zvete sem vrahy našich dětí. Vyhoďte je všechny, ať si je vezmou v USA

21.07.2016 6:41

Naši politici nás vystavují nebezpečí na hranici vyhubení. A ještě by chtěli, abychom jim tleskali, píše ve svém nejnovějším blogu na serveru Aktuálně.cz advokátka Jana Zwyrtek Hamplová.

Advokátka politikům: Ženete nás k vyhubení. Zvete sem vrahy našich dětí. Vyhoďte je všechny, ať si je vezmou v USA
Foto: archiv
Popisek: Jana Zwyrtek Hamplová

Anketa

Kterou tiskovinu nejčastěji kupujete (či odebíráte v rámci předplatného)?

0%
0%
9%
6%
hlasovalo: 8415 lidí

Vadí jí, že se z veřejných peněz platí neziskovky, které k nám zvou „naše budoucí vrahy“. „Vrahy našich sousedů, našich dětí. Protože i tak já vnímám mrtvé Francouze a zraněné Němce. A pořád ty grázly omlouváme. A trapně je učíme, že se močí do záchodu, že je dobré se mýt, že ženy se nebijí a že znásilňovat se nemá, protože Evropanky opravdu nejsou k...y,“ píše Hamplová s tím, že migranti se tomu „musejí smát, až se za břicho popadají“. „Když vidím tam na jihu u moře dobrovolníky, jak jim dělají slouhy a služky, je mi z toho zle,“ podotýká Hamplová.

Celý text je ZDE.

Jak celou situaci řešit? „Na hranice Evropy musejí nastoupit všechny armády, které v Evropě máme. S Tureckem musí pomoci Rusko s USA dohromady. Ve vnitrozemí musíme identifikovat, shromáždit a odsunout všechny, kteří neprokážou, že jsou tu legálně. A i ty, kteří jsou tu legálně, ale máme pochybnosti, musíme této legálnosti zbavit. Bez milosti. Ať to stojí, co to stojí. Ať před sebe strkají ženy nebo děti – prostě ne. A co když Američané budou vykřikovat něco o té humanitě? Výborně – odvezme jim je tam,“ navrhuje.

Podle ní je třeba vyzvat politiky ve všech zemích, aby nás začali chránit, aby zaveleli k útoku proti všemu, „co se na nás hrne“. A politik, který to nepochopí, musí okamžitě skončit. „Na středověké způsoby totiž musí být aplikována středověká obrana. Ne novodobá evropská – ta prostě nefunguje, protože se jí ti lidé smějí. Proč si dnes v Turecku dovolí to, co si dovolí? Protože vědí, že tam nikdo nevpadne, aby těm zvěrstvům učinil přítrž. Odvolávají tam soudce, mučí vojáky, připravují hromadné popravy, a Evropa? Mlčí a tiskne muslimům obrázky o nesahání na ženy,“ píše Hamplová.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…