Aktivista Hollan radí, jak se vypořádat s konkurencí. Došlo i na kokain

19.10.2014 19:19

Matěj Hollan z hnutí Žít Brno se mění z aktivisty na politika. Po úspěchu v komunálních volbách se totiž původně recesistické uskupení bude podílet na správě města. Dosavadní primátor Roman Onderka míří se svou ČSSD do opozice.

Aktivista Hollan radí, jak se vypořádat s konkurencí. Došlo i na kokain
Foto: Youtube.com
Popisek: Matěj Hollan (vlevo) a režisér Jan Látal

Matěj Hollan je jednou z hvězd komunálních voleb. Je známý i mimo Brno, a to především díky dlouhotrvajícím střetům s primátorem jihomoravské metropole, které se odehrávaly např. na sociální síti Facebook. V rozhovoru pro server Týden.cz Hollan prozradil, jak se vyhnout výrobě kompromitujících materiálů ze strany oponentů. Nejlepší prý je nějaké si na sebe stvořit sám a vypublikovat. Přesně tak postupoval on, když na webu prigl.cz uveřejnil vůči sobě kritický text, v němž se zkompromitoval tak, že by se to málokomu podařilo víc.

„Ano, lepší je vyrobit si nějaké kompromitující materiály sám, než to udělá někdo jiný. A čím více se kompromitujete, tím jste méně zranitelnější před skutečnou dehonestací. U toho článku je i fotka, řídím na ní modré porsche, lákám do auta nějakého kluka. Píšu o sobě, že jsem věčně zkoksovaný a mám odpor k práci,“ prozrazuje. Je to nadsázka a Hollanovi voliči ji podle všeho i tak berou. Čas od času se prý ale najde někdo, kdo to na Hollana „vytáhne“.

Celý rozhovor vyjde v novém vydání časopisu Týden a Hollan v něm odhalí např. chyby primátora Onderky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…