Ale ale?! Velmi ošklivá věc o matce Václava Klause, přímo z ODS

14.06.2019 18:36

Poslankyně ODS Jana Černochová si veřejně rýpla do „staré paní Klausové”. Václav Klaus byl přitom jejím kolegou ve straně, nyní již je ale v hnutí Trikolóra, s nímž chce být úspěšný i v příštích volbách do Poslanecké sněmovny. A na sociální síti se strhla vlna reakcí.

Ale ale?! Velmi ošklivá věc o matce Václava Klause, přímo z ODS
Foto: osobní archiv
Popisek: Jana Černochová

„Jana Černochová se předvedla. Lidé z okolí Václava Klause mladšího tvrdí, že před volbami v roce 2017 za ním dolejzala jako mladší ségra nebo jako fanynka. Ale na Facebooku zůstanou pomluvy viset, víte? Doplňte si vzdělání,“ poznamenal k tomu František Kubásek.

Anketa

Měl by být prezident Zeman sesazen z úřadu?

10%
90%
hlasovalo: 32592 lidí

Černochová urážku Klausovy maminky uvedla v reakci na příspěvek Jiřího Hlavenky, politika za Zelené v Jihomoravském kraji. „S tím, co píšete, souzním. Ale fakt mně vrtá hlavou jedna otázka: Proč jste ho proboha nevyrazili ze strany minutu poté, co do ní vlezl? Vy jste snad nevěděli, co je zač?“ zeptal se Hlavenka Černochové.

A ta odvětila: „Já jsem ho do ODS nepřijímala, na dvojce členem nikdy nebyl. Před lety k nám na dvojku chtěla vstoupit stará paní Klausová, nepřijali jsme ji, protože bývalé bolševiky nebereme. Co kolem toho tehdy bylo na dvojce za haló, vám asi nemusím popisovat.“

„Neuvěřitelné. Paní Černochová z ODS uráží veřejně jeho maminku. Má to ovšem i pozitiva. Ukazuje to jejich pravou tvář i paniku a strach. Podpořte slušnost, podpořte Trikolóru,“ napsal Lukáš Belička, jehož podpořila i Vlasta Štochlová. „Kde dojdou argumenty, přichází urážky a vulgarita. Nesnižme se na jejich úroveň,“ poznamenala.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…