Ale on nevypadal nebezpečně, říkají prodejci zbraní o zrůdě z Las Vegas... Milionáři, který pobil 59 lidí

03.10.2017 9:21

Stephen Paddock, 64letý milionář, který zabil minimálně 59 lidí na koncertě v Las Vegas. Nyní se ukazuje, že své pušky „vylepšoval“ tak, aby zabil co nejvíc lidí. Prodejci zbraní o něm říkají, že nebezpečně nevypadal. Píše to server Týden.cz.

Ale on nevypadal nebezpečně, říkají prodejci zbraní o zrůdě z Las Vegas... Milionáři, který pobil 59 lidí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Střelné zbraně

Paddock zabil na nedělním koncertě v Las Vegas 59 lidí, 527 dalších zranil. Jak nyní informoval úřad místního šerifa Josepha Lombardoa, policie v domě pachatele, jenž se sám po útoku zabil, našla nejen další zbraně, ale i výbušniny a také tisíce kusů munice. Motiv činu zůstává stále nejasný, a to přesto, že se k útoku přihlásil Islámský stát. Policisté se však nedomnívají, že existuje spojitost činu s touto organizací .

Původní text ZDE

Útočník se rozhodl střílet do davu 22 tisíc lidí z 32. patra hotelu Mandalay Bay v Las Vegas. V hotelovém pokoji bylo následně nalezeno 23 střelných zbraní. Střelec měl mimo jiné dvě zařízení, jež umožňují upravit poloautomatickou zbraň na plně automatickou, zajišťující rychlejší střelbu. V tu chvíli lze, jak píše server Týden.cz, jen držet spoušť a zbraň vystřelí i více než 400 nábojů za minutu. 

Že Paddock zbraně nakoupil, pak podle všeho potvrdili dva majitelé obchodů se zbraněmi ze států Nevada a Utah. Podle jejich slov se nebezpečně nechoval. Podle bratra Ericka byl Paddock milionářem, jenž se věnoval hazardním hrám. Zbohatl na trhu s nemovitostmi. Násilné sklony prý neprojevoval a o náboženství se nezajímal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…