Aleš Brichta zklamaně k fotbalu: Nebude finále Eura, ale zápas Afrického poháru

07.07.2016 7:23

Zpěvák Aleš Brichta se se svými názory nejen na hudbu, ale i na politiku a další věci okolo nás často svěřuje na sociální síti. Výjimku neudělal ani v prvních červencových dnech.

Aleš Brichta zklamaně k fotbalu: Nebude finále Eura, ale zápas Afrického poháru
Foto: Daniela Černá
Popisek: Rocker Aleš Brichta si vzal slovo na petičním výboru

Nejprve napsal: „Jsem Čech, běloch, heterosexuál a pracuju.“ K tomu podotkl, že je zvědav, jakou tato jeho slova zvednou vlnu emocí, případně nenávisti. A od koho.

Sdílel také článek pojednávající o dvaatřicetiletém Iráčanovi Jumaahu K., který uprchl do Německa se svou šestadvacetiletou ženou a třemi dětmi. Usadili se v okresu Řezno, v obci Laaber. Postupně však začal svou ženu podezírat, že má poměr s jiným mužem – a tak ji v souladu se zvyky panujícími v jeho domovině uškrtil.

Policistům, kteří ho zatýkali, sdělil, že jen využil práva zabít svou ženu – a nechápe, proč by za takovou samozřejmost a banalitu jako vražda manželky měl jít do vězení. „Je zajímavé, že tuhle situaci někteří jedinci nejsou schopni pochopit,“ okomentoval Brichta tento článek.

Svěřil se také se svými názory na probíhající fotbalový turnaj. „Na Euro jsem dneska v semifinále fandil Walesu, jelikož tam Portugalci s tím, co doposud předváděli, neměli co dělat. Takže zklamání. Nakonec to snad ani nebude finále Eura, ale zápas Afrického poháru,“ napsal.

Na sociální síti zveřejnil také jeden nekorektní vtip: „ZOO žádají vládu o dotace. Docházejí jim překladatelé pro hot spoty.“

Na svém facebookovém profilu rovněž zveřejnil fotografii umělce Petera Sedláčka, který ze dřeva vyřezal skupinu ztopořených pyjů a nazval ji „zasedání vlády“.

Celé znění příspěvků Aleše Brichty na jeho facebookovém profilu:

Jsem Čech, běloch, heterosexuál a pracuju.

A teď jsem zvědav, jakou to zvedne vlnu emocí, případně nenávisti a od koho.:-) :-)

Je zajímavé, že tuhle situaci někteří jedinci nejsou schopni pochopit.

Na Euro jsem dneska v semifinále fandil Walesu, jelikož tam Portugalci s tím, co doposud předváděli neměli co dělat. Takže zklamání. Nakonec to snad ani nebude finále Eura, ale zápas Afrického poháru.

Jeden nekorektní:

ZOO žádají vládu o dotace. Docházejí jim překladatelé pro hot spoty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…