Ambasáda USA v Česku rozprodává majetek

05.09.2016 11:30

Chcete si koupit špinavou postel? Nyní máte možnost. Americká ambasáda se totiž rozhodla rozprodat svůj majetek. Jak uvádí na svých stránkách Velvyslanectví USA v Praze, lidé starší 18 let, kteří se na stránkách registrují, si mohou zakoupit použité bytové zařízení, domácí spotřebiče či elektroniku.

Ambasáda USA v Česku rozprodává majetek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka USA

Velvyslanectví odprodává svůj majetek několikrát ročně, a to dle aktuální potřeby. Jednotlivé aukce jsou aktivovány pouze na dobu určitou, obvykle od pondělí do pátku v trvání dvou týdnů. A jedna z aukcí začala právě dnes, trvá do 15. září.

Aukci najdete ZDE.

V prodeji je nabízena například digitální kamera za 7300 korun, stolní ventilátor za dvě stovky, modem za devadesát korun, odřené knihovny či špinavá postel za sto dvacet korun. Nechybí však ani ložnicový set za 11 tisíc korun. Kuriózní je i vozík pro pacienta za padesát tisíc korun či automobil Iveco Daily za dvě stě tisíc korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…