Analytik v ráži: Pokud si někteří mediální redaktůrci myslí, že Trump má přátelské vztahy s Putinem, prokazují IQ na úrovni některých islámských imigrantů

30.01.2017 20:01

ROZBOUŘENÝ SVĚT MARTINA KOLLERA „Na protitrumpovských demonstracích v USA samí typičtí civilizovaní pracanti za 50 dolarů na hodinu od Sorose, řízení typickými pseudolevičáckými intelektuály. K tomu pár vykradených aut a obchodů, aby nevyšli ze cviku. Ani den bez útoku, kritiky či pomluvy amerického prezidenta, případně jeho rodiny,“ hodnotí protesty proti novému americkému prezidentovi analytik Martin Koller. Ten zároveň vysvětluje, že se Donald Trump pustil do řešení zásadních problémů své země a srovnává jeho kroky s kritickými reakcemi a postoji evropských lídrů.

Analytik v ráži: Pokud si někteří mediální redaktůrci myslí, že Trump má přátelské vztahy s Putinem, prokazují IQ na úrovni některých islámských imigrantů
Foto: donaldjtrump.com
Popisek: Donald Trump

Nechci se dotknout slavného Bertolta Brechta, ale název díla je skutečně inspirativní. Jestli nový americký prezident někomu hýbe žlučí, tak především všemožným příživníkům neboli parazitům a korupčníkům v USA i EU, pro něž byla vláda nejubožejšího amerického prezidenta z Keni a nadšeného přítele agresivního islámu doslova požehnaným zlatým rájem. Boj proti vlasteneckému prezidentovi je jedna velká mediální komedie, což můžeme vidět i na ČT24 a v řadě dalších protinárodních médií. Na protitrumpovských demonstracích v USA samí typičtí civilizovaní pracanti za 50 dolarů na hodinu od Sorose, řízení typickými pseudolevičáckými intelektuály. K tomu pár vykradených aut a obchodů, aby nevyšli ze cviku. Ani den bez útoku, kritiky či pomluvy amerického prezidenta, případně jeho rodiny.

Obecně se jako nepřátelé Donalda Trumpa profilují všichni, kteří si chtějí přisvojit větší díl z obecného krajíce vytvořeného hospodářstvím USA, případně EU, než o jaký se zasloužili, a pokud možno bez práce. Podobnou situaci ostatně vidíme u nás, kde se přátelé příživnictví a korupce a nepřátelé bělochů, křesťanů a Evropanů formují do jednoho šiku proti prezidentu Zemanovi pod vedením pražské havlérky. Oba prezidenti mají z jejich hlediska velké chyby. Jsou to vlastenci, mají vizi lepší budoucnosti pro svůj národ, nikoli jen pro nepočetné arogantní zbohatlíky a jejich služebnictvo mezi politiky, mediálními lumpenproletáři a neziskovkáři. A co je nejhorší, jsou to osobnosti, možná s některými chybami, nicméně vyčnívají výrazně nad okolním štěkajícím davem ubohých průměrů. A osobností se člověk rodí, pouze zkušenostmi dozrává. Do stejné skupiny patří ruský prezident Putin, Marine Le Penová, ale i Erdogan, přestože je to islámský nepřítel Evropy.

Ve srovnání s nimi nejsou Obama, Clintonová, Merkelová, Hollande, Juncker a všemožní spíše pod než průměrní zkorumpovaní ubožáci, úředníčci a poskoci z USA a EU ani vidět. Samozřejmě pokud zrovna arogantně neškodí občanské většině, nelžou v médiích, nevyvolávají problémy po celém světě, nebo se nechovají jako šašci či opičky na vodítku. Pozoruhodný je ve skupině nepřátel vlasteneckých prezidentů-osobností vysoký počet všemožných umělců, mnohdy spíše komediantů, často parazitujících na státních a obecních financích. Vidíme patologický boj proti občanskou většinou zvoleným reprezentantům vlasti, národa, pracujících občanů a civilizované rodiny. Protože nepřátelům vlasteneckých prezidentů vesměs chybí argumenty, uchylují se pouze k primitivní sprostotě, nadávkám, urážkám a posměškům na sociálních sítích a ve spřátelených protinárodních médiích. Tím ukazují svoje kvality na úrovni omezených zastydlých puberťáků.

Přehlídka problémů i pastí

Donald Trump se rozhodl řešit od základu řadu problémů. Tím hlavním je pravděpodobně chudnutí USA, a to jak celkově, tak propad značné části střední třídy, která vždy tvoří základ stabilního státu. Procentuálně by měla Trumpova politika vyhovovat zhruba 85 % občanů USA, aspoň podle odborníků. I tam se však najde dost hlupáků, kteří volili proti svým zájmům; jako nedávno u nás. Typickým příkladem jsou někteří černoši, kteří by si měli díky Trumpově vizi průmyslové Ameriky polepšit, ale jejich vůdcové žijí z vytváření povědomí o zlých utlačovatelských bílých rasistech a parazitování na sociálních programech. Zcela základním faktorem budoucnosti je ekonomika, jinak řečeno, hospodářství. Trump chce postavit USA zpět na vlastní nohy a udělat ze zadluženého dovozce se zápornou obchodní bilancí soběstačného stabilního výrobce a exportéra. To je cesta k přežití do budoucna bez války.

Z bezpečnostního hlediska se jedná víc o vztah k Číně než pokračování globalistického válečného tažení proti Rusku. Ostatně dílčí změna k přístupu k Rusku bude pravděpodobně pouze dočasná. Pokud si někteří mediální redaktůrci a pisálkové myslí, že Trump má jakési přátelské vztahy s ruským prezidentem, prokazují IQ na úrovni některých islámských migrantů, kteří nás přicházejí obohatit s úrovní 60, přičemž průměr bílého obyvatelstva Evropy se pohybuje kolem 100. Trump je a bude americký prezident a bude prosazovat americké zájmy, které ovšem nejsou totožné s ruskými, ale ani s evropskými. Je to klasický vůdce, ale zároveň realista, který nepůjde do války kvůli rozkradené Ukrajině, ani fašizujícímu se bezvýznamnému Pobaltí.

V Davosu už nechtěl nikdo ze světových politiků o Ukrajině ani slyšet. Oligarchové a politici na Ukrajině už poplašeně zadali specializovaným společnostem úpravu svých výlevů na sociálních sítích s cílem odstranit nadávky na Trumpa a podporu Clintonové. Prý se už většina z nich tváří, že neměli nic společného s Majdanem, komicky se staví do řady, jako když přilétal první tajemník z Moskvy, a natírají se lubrikačním gelem. Jak jsem psal nedávno, největší zloději už utekli do zahraničí v čele s idolem EU Jaceňukem. Lze očekávat tvrdá jednání s Ruskem, která mohou vytvořit trochu jiný model ve vztahu USA–Rusko, USA–Čína i USA–EU. Americká diplomacie se pokusí narušit spojenectví Ruska a Číny. V Rusku i USA vládnou osobnosti, Čína je ekonomicky nejsilnější velmoc, což jejímu prezidentovi dává sebevědomí a do rukou silné argumenty. Evropa nemá osobnosti, ani perspektivní ekonomické argumenty. Trumpovi je neschopná, arogantní a bláznivá slepice Merkelová asi stejně sympatická jako Putinovi.


Analytik Martin Koller. (FOTO: Hans Štembera)

Jaký vývoj můžeme očekávat?

Obchod s Čínou nepůjde jen tak lehce omezit, natož zastavit. Bude to proces na řadu let v období zásadních změn. Globalistické finanční a obchodní korporace na dovozech z Číny vydělávají obrovské sumy. Ovšem faktem je, že růst životní úrovně obyvatel Číny pomalu snižuje rozdíl v platech vůči USA a EU, takže v horizontu deseti let bude třeba hledat nové levnější pracovní síly. V Číně existují ještě chudé vnitrozemské oblasti, ale ty problém jen odsunou. Obchod s Čínou bude postupně slábnout a zvýrazní se její poměrně slabá surovinová základna. Navíc se v plné síle projeví rozpor mezi využitím levné pracovní síly, novodobého otrokářství a robotickou výrobou v rámci čtvrté průmyslové generace, kde poklesne poptávka po pracovních silách, především méně kvalifikovaných zhruba o 40 %. Je to otázka zhruba 20 let. Ovšem Čína má dost peněz na čtvrtou průmyslovou revoluci a netrpí přelidněním. Navíc je to na rozdíl od EU systémově fungující stát, ekonomická a vojenská velmoc.

Budou z dlouhodobého hlediska levnější a výhodnější otroci, nebo roboti?

Mzdy a životní úroveň nelze stlačovat dolů donekonečna. V USA a ve východní Evropě už jsme pravděpodobně dosáhli dna. Stlačení mezd na českou úroveň v západní Evropě si nedovedu představit, ale i tam nastane pokles. Ale v Asii, kde mnohde není třeba půl roku topit, společnost je dobře organizovaná, bez rozsáhlého sociálního parazitování, nesmyslných předražených ekologických projektů a obyvatelé jsou menší, a proto mají menší spotřebu potravin, lze jít ještě níž. Ovšem stroje nemusí odpočívat, nepožadují platy, ani důchody. Vývoj se může v nepříliš vzdáleném horizontu dostat do pozice průmyslové revoluce v Anglii v osmnáctém století, kdy stroje začaly nahrazovat práci lidí.

Poté bude přelidnění zeměkoule, především v Africe a Asii, nepřehlédnutelné. V Afghánistánu se údajně počet obyvatel zdvojnásobuje každých 11 let, není pro ně práce, ani potraviny. Nad vodou je udržuje obchod s drogami. V řadě dalších islámských zemí není situace o mnoho lepší. Irák měl roku 1955 celkem 4,6 milionu obyvatel a bojuje se tam desítky let. V současnosti tam žije 23 milionů lidí a nedokážou pro sebe ani vypěstovat potraviny. Co s nimi, až dojde ropa, kterou vše platí? Minimalizace migrace obyvatel islámských zemí, kde se rodí v průměru šest i více dětí na ženu, do USA je proto z hlediska amerického prezidenta zcela logická. To vše bez ohledu na vazbu salafistického islámu na terorismus a agresivní neochotu většiny současných mladých muslimů integrovat se do civilizované společnosti. Ze Sýrie ostatně přicházejí až na nepatrné výjimky do Evropy a USA příslušníci Islámského státu a takzvané umírněné opozice, což je v podstatě totéž.

Z uvedeného hlediska je rovněž vysoce rozumný a perspektivní negativní přístup amerického prezidenta k sponzorování OSN, což je v podstatě organizace ovládaná diplomaty z Asie a Afriky, kteří parazitují na USA a Evropě. Pro zajímavost, platy vedoucích starších úředníků v OSN se pohybují mezi 95 000 až 120 000 dolary, stření třída má 67 000 až 106 000 dolarů a začínající pracovníci pouze 37 000 až 80 000 dolarů ročně, nezdaněných! K tomu různé příplatky na bydlení, děti, školy, práci v rizikových oblastech atd. V OSN se za tyto peníze flákají celé generace rodinných klanů a vymýšlejí, jak posílit migraci z Asie a Afriky do Evropy pomocí rasistických spisů typu Agenda udržitelného rozvoje 2030, které inspirují další povaleče, kteří si žijí jako králové v Bruselu a měli by hájit naše zájmy. Jourovou (ANO) a její písemnou podporu migrace do Evropy ke Dni migrace snad ani není třeba připomínat.

Omezení podpory OSN ze strany USA by řadu z tamních pracantů a jejich kamarádů z všemožných humanitárních neziskovek připravilo o skvěle placená koryta. Trump chce logicky zastavit parazitování a peníze místo neúčelného vyhazování využít ve prospěch občanů USA, kteří je vydělali. V podstatě tím navazuje na omezení, které připravil již jeho předchůdce, Bush mladší, ale Obama s globalisty je zrušili. Přitom se prokázalo, že humanitární potravinová a lékařská pomoc do Afriky je zcela kontraproduktivní, protože učí lidi nepracovat, neboť mají zajištěnou základní obživu a ostatní získají v kmenových válkách. Výsledkem je teror, devastace Afriky a šíření islámu. Z tohoto hlediska je podstatně smysluplnější přístup Číny, která v Africe vytváří pracovní místa; a ti, co pracují, si mohou za vydělané peníze nakoupit čínské zboží. Máme se od Číňanů co učit.

Sliby vytváření nových pracovních míst v USA nebude lehké realizovat. Chybí továrny, jejich vybavení a zkušení pracovníci, takže výroba bude v počátečním období málo efektivní a drahá, pokud bude klasického druhu. Na druhé straně se bude mnohde začínat doslova od nuly jako po válce, tedy moderně. Ke změnám v globální výrobě a obchodu dojde s Trumpem i bez něj, on to pouze politicky využil. Došlo to už i některým globalistům. S využitím vývojových pracovišť, která si USA většinou zachovaly, a robotizované výroby se USA mohou stát dílnou světa jako počátkem dvacátého století. Vybudování robotických továren bude vyžadovat velké investice, což potěší finanční sektor. Celní tahanice s Čínou proto mohou být pouze dočasnou záležitostí. Spojené státy mají kromě toho (stejně jako Rusko nebo Čína) obrovský vnitřní trh, který může utlumit problémy. Východní Evropa s hospodářstvím postaveným na primitivních montovnách obsazených otroky skončí na smetišti dějin. Vzhledem k tomu, že z práce východní Evropy žije ta údajně vyspělá západní, bude východ následovat.

Obrovskou šanci má z tohoto hlediska rovněž Rusko, které pod tlakem sankcí v současnosti rozšiřuje výrobu spotřebního zboží a potravin. Pokud se mu podaří budovat vysoce moderní kapacity s využitím svojí surovinové základny, pošle EU v ekonomické soutěži do pekla. Z tohoto hlediska je zcela správná Trumpova tendence k zastavení sociální migrace z jihu pomocí moderní ochranné zdi. Práce nebude dost ani pro americké občany a bude se řešit přelidnění ve vztahu k požadavkům výroby. Naopak proimigrační islamizační politika vedení EU je z tohoto hlediska doslova idiotská.

Zastavení transkontinentálních obchodních smluv TTP a TTIP lze hodnotit jako dočasné opatření do doby, než budou USA exportně konkurenceschopnější v průmyslové oblasti. Poté Evropu převálcují v exportu průmyslových i zemědělských produktů. Můžeme se dočkat situace, kdy se do EU navalí místo čínských levnější americká auta a české montovny se zavřou. Z tohoto hlediska bude vytvářet konkurenční výhodu i omezení všemožných ekologických programů. Tvorba emisí by samozřejmě měla být omezena, ale například solární zlodějnu by bylo třeba zrušit i v EU. Tento vzorový model ekologického korupčního parazitování nepřináší nic jiného než drahou elektřinu pro občany i průmysl a nezasloužené zisky pro solárníky ze státní kasy.

O vztahu Trumpa a NATO už jsme dostali mnoho zkreslených informací. Americký prezident správně ohodnotil současné NATO jako prohnilou organizaci. Vždyť se dosud na nic nezmohla v době islámské invaze. Výsledky vojenských misí v Asii a Africe jsou doslova ubohé. S lidmi jako Stoltenberg nebo Pavel se nedá pomýšlet na nějakou válku. Trump chce bojeschopnější NATO, které by dále sloužilo americkým zájmům a zároveň nakupovalo více zbraní od amerických zbrojovek. Lze předpokládat, že za jeho vlády dojde k modernizaci výzbroje americké armády a nelze vyloučit další technologické závody s Ruskem. Jeho vztahy k armádě a zbrojařům jsou dobré, protože zajišťují vůdčí pozici USA ve světě, kterou chce prosazovat. Představa, že Trump je proti NATO, je stejný nesmysl jako jeho přátelství k Putinovi. Jen chce omezit rozsah amerických výdajů a zvýšit americké zisky. Je to přece americký prezident. Každopádně uvidíme, jaká bude situace evropských protiruských sankcí a vývoj kolem Krymu a Donbasu.

Za pozitivní krok lze označit rovněž omezení podpory arabským islámským Palestincům. Ti opakovaně předvedli, že všemožnou finanční a materiální pomoc nevyužívají na tvorbu pracovních míst a růst životní úrovně obyvatel, ale zákeřnou válku proti Izraeli pod vlajkou islámského terorismu. Dovolím si opět připomenout výbuch na jejich zastupitelském úřadu v Praze. Kterému jinému „státu“ by se to mohlo stát? Politická reprezentace Palestinců jsou dolaroví a euroví milionáři, zatímco jejich obyvatelé žebráci, které najímají k teroristickým sebevražedným útokům, včetně dětí. Něco takového mohou podporovat antisemitští multirasisté z EU a OSN, zaostalí fanatičtí beduíni ze Saúdské Arábie, nebo prohnaní teroristé z Íránu, ale nikoli americký prezident myslící na budoucnost svojí země a bezpečnost světa.

Za obzvláště komické lze označit tažení proti Trumpovi ze strany feministek, či spíše genderistek. Feministky byly historicky ženy, které se oprávněně snažily, případně snaží odstranit diskriminaci na základě pohlaví, i když v islámských zemích jim to evidentně nejde. Mnohé z nich velmi úspěšně a bez velkého povyku působí v ekonomice. Jsou to často schopné a hrdé ženské, které se ničeho nedoprošují. Genderistky se naopak vyskytují nejraději v úřadech (USA, EU, ve státní správě a neziskovkách, případně pražské havlérce) a snaží se válčit proti chlapům. Vyzařuje z nich sexuální frustrace a agresivní zapšklá nenávist. Stále se nemohou smířit s tím, že se nenarodily jako chlapi, stále se je snaží nějak dohánět a tvrdit všem, že muži a ženy jsou dokonale stejní. Každé malé dítě ví a na první pohled vidí, že to není pravda. Neustále se dožadují všemožných výhod na základě pohlaví, jak necivilizovaní parazitující občané sociálních dávek. Končí to společnými záchody v Berlíně, kde se pravděpodobně těší, že je přepadne nějaký neukojený migrant. Normální ženská tam pravděpodobně nevkročí.

Trump je bohužel typický chlap, nikoli nějaká mužena jako nový Old Shatterhand. V životě něco dokázal a jeho manželky a děti vypadají k světu. Reprezentuje pozitivní, civilizovanou křesťanskou rodinu jako základ společnosti. Nelze se divit, že proti němu vystupují psychotické komediantky nejisté sexuální orientace a pochybné morálky, které mnohdy za celý prohnilý amorální život plný skandálů nedokázaly vytvořit fungující rodinu. Pobíhají půl života polonahé po jevišti a chtějí Trumpovi předhazovat morálku, protože se chová jako normální chlap. Konec konců, jejich vzorem jsou politické pornozpěvačky Pussy Riot podporované globalisty. Obzvláště komické jsou jejich výkřiky podporující islám, který z žen dělá pouhé výrobní matrace na děti a živočichy druhé i nižší kategorie, místy na nižší úrovni, než jsou velbloudi. Za celou dobu islámské invaze a islámského násilí se genderistky ani jednou neozvaly. Pokud ano, tak proti bílé rase. Zde se předvedla kamarádka Clintonových a balkánská řeznice Albrightová, kterou bychom mohli označit za zosobnění zla v mezinárodní politice. Začala v médiích vykřikovat, že pokud se budou muset muslimové registrovat, prohlásí se za muslimku. Jen by mne zajímalo, zda taky vyrazí do mešity na ženskou obřízku, aby byla ta správná a čistá muslimka. Je otázka, zda by to byl silnější zážitek pro ni, nebo pro toho, kdo by vylepšoval její oduševnělou panenskou krásu. Genderistky připomínají některé skupiny necivilizovaných občanů v USA i u nás, kteří umí pouze nadávat na bělošský rasismus a požadovat stále větší sociální dávky, které jsou placeny z práce a peněz těchto rasistů, samozřejmě chlapů. Jako největší gól lze hodnotit vystoupení jedné německé genderistky, která se převlékla za ženské pohlavní orgány a přitom vykřikovala Alláh Akbar a prohlašovala se za vagínu. Ona ani neví, že ženské vnější pohlavní orgány, které umně předváděla s hlavou místo klitorisu, se nazývají vulva (viz článek z 23.1. 12:02). A žádná erotická kámoška ji neopravila. Ony ani nevědí, co mají mezi nohama, a chtějí kritizovat amerického prezidenta a vládnout světu!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Koller

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…