Andrej Babiš: Jestli některé z mých dětí vstoupí do politiky...

20.04.2015 7:26

Šéf hnutí ANO a ministr financí Andrej Babiš v rámci cesty po Spojených státech zavítal do města hazardu Las Vegas. Se svojí dlouholetou partnerkou Monikou, která ho v USA doprovází, zde poskytl rozhovor deníku Blesk, v němž se podělil o dojmy z cesty a prozradil, co by udělal svým dětem, kdyby vstoupily do politiky.

Andrej Babiš: Jestli některé z mých dětí vstoupí do politiky...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš s družkou Monikou

Babiš si Blesku posteskl, že politika se jeho rodiny v zásadě dotkla negativně, neboť kvůli pracovním povinnostem tráví s rodinou hodně málo času. Ale když mají děti prázdniny, čas si na ně údajně udělá.

Byť jsou podle partnerky Moniky děti na tatínka pyšné, Babiš by nerad viděl, aby si z něj vzaly příklad a vstoupily do politiky. „V žádném případě. Napíšu do závěti, že pokud bude někdo dělat politiku, nedostane žádný majetek…“ prohlásil Babiš.

Monika v rozhovoru uvedla, že jedním z důvodů, proč svého partnera doprovází na cestě po USA, byla snaha vidět se více než normálně. To se prý ale tak úplně nevydařilo. „Zjistila jsem, že ani tady ho moc nevidím. A když už, tak je naštvaný kvůli politice,“ vysvětlovala se smíchem Blesku.

Babiš ke svým očekáváním z cesty po USA uvedl, že byl hlavně zvědavý, protože na takové cestě ještě de facto nebyl. „Jezdím jenom do Bruselu na porady ministrů financí,“ popisoval Blesku s tím, že z cesty po USA si bude odvážet to, jak se Američané vypořádali s krizí. „Ekonomice se daří, i když zadlužení je samozřejmě veliké,“ konstatoval Babiš.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…