Andrej Babiš dostal pro své plány s naší zemí požehnání od vyšších míst. Vážně, podívejte se na FOTO

26.04.2017 17:45

Do Chrámu Božího hrobu v Jeruzalémě míří lidé s tím, aby si nechali požehnat věci, které chtějí. Ministr financí Andrej Babiš (ANO) se teď na facebookovém profilu pochlubil s jednou věcí, která se v Jeruzalémě ve spojitosti s ním objevila.

Andrej Babiš dostal pro své plány s naší zemí požehnání od vyšších míst. Vážně, podívejte se na FOTO
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Andrej Babiš

Jde o rukopis knihy O čem sním, když náhodou spím, kterou o Babišovi tvoří jeho kamarád František Piškanin. Ten jej právě vzal na místo v chrámu, aby se dočkala požehnání. „Snad jí to pomůže, aby se lidem líbila. A třeba mi pak budou chtít pomoct realizovat moje sny,“ podotkl Babiš. 

O čem sním, když náhodou spím. Banner s tímto sloganem představil vicepremiér a předseda hnutí ANO Andrej Babiš na sněmu hnutí, který se konal v únoru na pražském Chodově.

Celý příspěvek:

Sem lidi pokládají věci, které chtějí požehnat. Možná poznáváte, je to Chrám Božího hrobu v Jeruzalémě. Můj kamarád František Piškanin tam položil rukopis mojí knížky "O čem sním, když náhodou spím". Snad jí to pomůže, aby se lidem líbila. A třeba mi pak budou chtít pomoct realizovat moje sny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…