Andrej Babiš málem dostal přes ústa: Oj*bal ho Bakala. Ale asi si vezmu ochranku

23.03.2015 11:46

Na ministra financí a vicepremiéra Sobotkovy vlády Andreje Babiše se v Ostravě pokusil zaútočit muž s noži a paralyzérem. Informoval o tom web deníku Blesk. Ministr označil útočníka za nešťastníka, kterého podvedl Zdeněk Bakala.

Andrej Babiš málem dostal přes ústa: Oj*bal ho Bakala. Ale asi si vezmu ochranku
Foto: Daniela Černá
Popisek: Na besedě v Ostravě byl Andrej Babiš v dobré náladě

Babiš deníku řekl, že zmíněný muž byl jedním z nájemníků OKD bytů. „Pan Bakala, jak zprivatizoval OKD byty a v podstatě dostal byt za 40 tisíc korun, tak v únoru, myslím, 2005 slíbil těm nájemníkům, že jim do tří let ty byty prodá. A de facto za tu cenu, za kterou je koupil. Nejenže to nesplnil, ale vlastně ti lidé dneska platí ročně asi padesát tisíc nájem, což znamená, že ročně platí stejnou cenu, za kterou měli dostat ty byty,“ uvedl Babiš.

Rozhořčený muž prý nejprve navštívil jednu z poslankyň ANO. „No, a když navštívil naši poslankyni, tak jí nadával, že to neřešíme. Ale my jsme se snažili to řešit, jenže to v podstatě řešit ani nejde,“ vysvětlil ministr financí a dodal, že by byl rád, aby si lidé uvědomovali, kdo je kdo. A pak pronesl vulgární výraz, který server deníku Blesk napsal za použití hvězdičky: „Ty lidi oj*bal pan Bakala, který od nich kasíruje to nájemné. Vím, že i já lidem různými věcmi vadím, ale… Asi budu muset fakt přemýšlet, že si od státu vezmu nějakou ochranku,“ řekl Babiš a podivil se, že ministr financí ze zákona nárok na ochranku nemá.

Celý text je ZDE


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…