Andrej Babiš popřál hokejistům Komety Brno. A strhla se velká sranda

23.04.2018 10:10

Hokejová Kometa Brno získala extraligový titul. Podruhé za sebou. Brňané tento úspěch bujaře oslavili. Sportovcům pogratuloval i premiér v demisi Andrej Babiš (ANO). A lidé se mu vysmáli...

Andrej Babiš popřál hokejistům Komety Brno. A strhla se velká sranda
Foto: Twitter: Bára Peterová
Popisek: Premiér Babiš tančí se svými ministryněmi

Andrej Babiš (ANO) se svou vládou objíždí české kraje a slibuje. Tu na stavbu nemocnice, tu na dokončení infrastrukturních projektů. Když o tomto víkendu HC Kometa Brno obhájila extraIigový titul, Babiš přispěchal s ujištěním, že do roku 2022 by brněnští hokejisté mohli mít novou halu.

Na sociální síti Twitter sklidil za svá slova výsměch. Lidé mu připomněli, že vedle nemocnic a silnic sliboval v roce 2015 jako ministr financí halu pro rychlobruslařku Martinu Sáblíkovou, ale tři roky poté zůstalo jen u slibů. Na dosud nestojící halu pro Sáblíkovou upozornil brněnský bloger Petr Paulczyňski.

V diskusi pod Babišovým příspěvkem zaznělo, že užívání podmiňovacího způsobu ukazuje na nové pojetí marketingu v podání Babišova spolupracovníka Marka Prchala, kterého šéf hnutí ANO tak nadšeně objímal po říjnových sněmovních volbách.

Jeden z diskutujících doplnil, že včera se svým týmem vyhrál turnaj v šipkách, tak by si od premiéra přál novou hospodu, kde by mohli hrát, nejlépe spojenou s možností zajít si během turnaje na thajskou masáž.

V podobném duchu se vyjádřili i další voliči. Občan vystupující pod přezdívkou „dýňový poplatník“ doporučil Babišovi, aby zavedl speciálně jízdné zdarma pro každého, kdo pojede na zápas Komety a poveze si s sebou vodňanské kuře z holdingu Agrofert, který je nyní odložen ve svěřenském fondu Andreje Babiše.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Takže je to pravda. Studentská pečeť už opravdu stojí tolik

14:47 Takže je to pravda. Studentská pečeť už opravdu stojí tolik

Studentská pečeť za 104,90? Je to pravda. Tolik už stojí čokoláda, která ještě loni byla pod stovku.…