Andrej Babiš v akci u počítače: Sice kašlu, ale je to lepší...

21.05.2016 21:46

Andreji Babišovi se po prodělané nemoci již daří lépe, vyplývá z textu, který dnes zveřejnil ministr financí na svém facebookovém profilu. Svěřil se také s některými zážitky ze svých cest po českých krajích.

Andrej Babiš v akci u počítače: Sice kašlu, ale je to lepší...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

„Ráno jsem byl ještě na rentgenu plic, už nemusím brát antibiotka, sice ještě kašlu, ale je to lepší, pomáhám si zázvorovým čajem a kafem,“ napsal nejprve Babiš.

V uplynulém týdnu jezdil po Středočeském, Plzeňském a Královéhradeckém kraji. Zvlášť silné zážitky má ze zařízení sociální péče v Kladně. „Přijde mi úžasné, že právě v těch domovech a hospicích mají lidé tolik radosti ze života, že by ji mohli rozdávat, zatímco někteří zdraví lidé v produktivním věku jsou zvyklí se mračit a nadávat,“ napsal Babiš.

Zaujal jej fakt, že v Hradci postavila soukromá firma domov důchodců s kapacitou 145 míst. A i když je hezký a moderní, náklady na vybudování byly 800 tisíc na lůžko. „Přitom, když něco takového staví kraj, stojí to i několik milionů. Domovů důchodců je u nás nedostatek, stejně jako bydlení pro mladé a je vidět, že soukromníci to pořád ještě umí postavit levněji než stát,“ dodal Andrej Babiš.

Celý text příspěvku Andreje Babiše na jeho facebookovém profilu:

Hezkou sobotu přeju všem, od 8:30 tady sedím a čtu vaše vzkazy na Facebooku a snažím se na co nejvíc z nich odpovědět. Škoda, že na to mám tak málo času. Ráno jsem byl ještě na rentgenu plic, už nemusím brát antibiotka, sice ještě kašlu ale je to lepší, pomáhám si zázvorovým čajem a kafem. Se spoustou z vás jsem se minulý týden potkal osobně. Jezdil jsem po Středočeském, Plzeňském, Královéhradeckém kraji, bavil se s lidmi na ulici i ve školách a domovech důchodců, zvlášť silné zážitky mám ze zařízení sociální péče v Kladně. Přijde mi úžasné, že právě v těch domovech a hospicích mají lidé tolik radosti ze života, že by ji mohli rozdávat, zatímco někteří zdraví lidé v produktivním věku jsou zvyklí se mračit a nadávat. Jedna věc mě zvlášť zaujala: v Hradci postavila soukromá firma domov důchodců s kapacitou 145 míst. Je opravdu hezký a moderní, náklady na vybudování byly 800 tisíc na lůžko. Přitom, když něco takového staví kraj, stojí to i několik milionů. Domovů důchodců je u nás nedostatek, stejně jako bydlení pro mladé a je vidět, že soukromníci to pořád ještě umí postavit levněji než stát. Mějte se hezky, jdu zas odpovídat na dotazy. AB.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…