Andrej Babiš vlídně pohovořil: Stropnický na to s*re a nemá na to. Čapí hnízdo? Sra*ky

09.05.2017 13:41

I přestože to vypadá, že ministr financí Andrej Babiš (ANO) je blízkým člověkem prezidentu Miloši Zemanovi, dokáže v jeho souvislosti použít i nelichotivá slova. O jeho setkání se studenty v Olomouci se na serveru HlídacíPes.org rozepsal Jakub Mikel.

Andrej Babiš vlídně pohovořil: Stropnický na to s*re a nemá na to. Čapí hnízdo? Sra*ky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

„Zeman má kolem sebe zmrdy, Nejedlého a Mynáře, kteří dělají byznys na jeho hlavu – Kellner, Čína a tak,“ nechal se slyšet Babiš v dubnu tohoto roku. Popíjí se, Babiš objednává rundy, je obklopen skupinou mladých lidí. Odpovídá mimo jiné i na otázku, koho by volil za prezidenta. A v tu chvíli má jasno – zmiňuje právě Zemana. Dělá to podle něj totiž dobře.

„Zeman jezdí mezi lidi. Zeman chodí mezi lidi, dostává tisíc lidí na náměstí. Má podporu. On je sečtělý, je inteligentní, umí jazyky,“ říká o něm Babiš. Zná se s ním již od roku 1999. A proč Babiš nechce nasadit Zemanovi jako protikandidáta ministra obrany Martina Stropnického (ANO)? „Stropnický na to nemá,“ říká Babiš. „Když chce kandidovat, nechť jde, ale nechť to odmaká. Když je Pražský maraton a já tam tři hodiny chodím mezi lidmi, a on to s*re,“ zkritizoval jej Babiš.

Původní text ZDE

Anketa

Máte nyní, 9.5.2017, důvěru v Andreje Babiše?

74%
26%
hlasovalo: 10108 lidí

Studenty pak mimo jiné všechny pozval na Čapí hnízdo, kde by mohli dostat řízek z Vodňanského kuřete. „Podíváte se na místo, kde je nainvestována téměř jedna miliarda,“ řekl. V té souvislosti také pohovořil o financování celého projektu. „Řekněte mi jeden evropský projekt, který, za chvíli budeme na miliardě, který nadrbal do toho někdo 950 milionů vlastních... To jsou sra*ky,“ dodal s tím, že ročně tento projekt prodělává 30 milionů.  

Pro sprosté slovo nešel daleko ani při odpovědi na otázku, jestli je spokojen s lidmi, jež má ve straně. O poslanci Martinu Komárkovi prý dokonce řekl, že je p*čus. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…