Ani Klaus nepředváděl to, co teď Zeman, rozčiluje se Paroubek

24.08.2013 12:13

Prezident Miloš Zeman dal politikům opět najevo, že se bude řídit vlastními názory. Dovolil totiž svému hradnímu kancléři Vratislavu Mynářovi kandidovat v předčasných volbách za svou domovskou Stranu práv občanů - Zemanovců. To se ale nelíbí šéfům velkých stran, jako poslední se k tomuto kroku zatím vyjádřil Jiří Paroubek, šéf národních socialistů (NS-LEV 21).

Ani Klaus nepředváděl to, co teď Zeman, rozčiluje se Paroubek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

"Zvažovaná kandidatura kancléře Mynáře za SPOZ v letošních předčasných volbách je popřením dosavadních slov Miloše Zemana o tom, že prezidentský úřad nemůže sloužit k propagaci jakékoliv politické strany. Jak Mynář, tak i Zeman popírají sami sebe," má jasno bývalý vrcholný politik. Mynář by si měl dokonce podle Paroubka rozmyslet, zda chce být hradním kancléřem, nebo kandidátem do sněmovny.

Prezident Miloš Zeman totiž Mynářovi řekl, že pokud ve volbách neuspěje, nemá se čeho obávat - o svou práci kancléře nepřijde. A to se šéfovi NS-LEV 21 rovněž nelíbí. "Měl s tím v uplynulých deseti letech problém již Václav Klaus. Ten nicméně ani po kotníky nesahá tomu, co předvádí prezident Zeman a jeho poddaní za necelého půl roku od svého nástupu do úřadu," nebere si Paroubek servítky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…