Apríl začal zostra. Lidovec ohlásil, že jeho strana přetáhla Okamurovi poslance Roznera

01.04.2018 7:09

První duben je tady a sociální sítě nepochybně zaplaví vlna žertíčků a šprýmů. Lidovecký europoslanec Tomáš Zdechovský už s tím začal. Přesvědčte se sami.

Apríl začal zostra. Lidovec ohlásil, že jeho strana přetáhla Okamurovi poslance Roznera
Foto: Hans Štembera
Popisek: Europoslanec Tomáš Zdechovský

Ačkoli tak řečený „apríl“, v němž si ze sebe lidé tradičně tropí žerty, původně není českým svátkem, v naší zemi rychle zdomácněl. Lidé si ze svých spoluobčanů rádi „střílí“. Platí to i o europoslanci za KDU-ČSL Tomáši Zdechovském, který na sociální síti facebook oznámil velkou novinu. Za lidovce bude prý brzy kandidovat poslanec SPD Tomia Okamury Miloslav Rozner. Poslanec Rozner baví české voliče, i když zrovna není apríl. Jeho výrok o „zabrušování a vybrušování“ z nějakého tématu zaujal Čechy, Moravany a Slezany natolik, že se jím na sociálních sítích baví dodnes.

„S Mílou se znám už dlouhá léta, protože jsem velkým fanouškem skupiny Argema. Nedávno jsme spolu na pivu zabrousili do našeho programu a zjistili, že tam najdeme řadu společných témat,“ komentoval přestup Miloslava Röznera europoslanec Tomáš Zdechovský. 

Tomáš Zdechovský

  • KDU-ČSL
  • Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • europoslanec

„Není pochyb, že jsem výrazným poslancem, lidé mě znají, proto si možná myslím, že budu mít u lidovců větší šanci uspět,“ dodal prý Rozner.

Volby do Evropského parlamentu se uskuteční na jaře roku 2019 a Zdechovský věří, že s posilou, jakou nepochybně bude Miloslav Rozner, lidovci dosáhnou velkého úspěchu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…