Až uvidí zastánci EU, co napsal politik ČSSD, naštvou se

01.06.2016 12:30

Poslanec Jaroslav Foldyna (ČSSD) v poslední době na svém Facebooku nešetří nikoho. Poté, co během úterý několikrát zaútočil na americká vojska, přesouvající se Evropou směrem k ruským hranicím (připomněl jim Napoleona a Hitlera), se během středečního dopoledne pustil do EU a politiků, kteří ji podporují.

Až uvidí zastánci EU, co napsal politik ČSSD, naštvou se
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Foldyna

Anketa

Doporučujete Velké Británii, aby odešla z Evropské unie?

96%
4%
hlasovalo: 7457 lidí

Především poslance ČSSD a někdejšího děčínského policistu rozčilují snahy EU omezit držení zbraní. Snaha rozvinutá po teroristických útocích na Paříž a Brusel povede podle Foldyny k přesnému opaku. „Pokud by EU nám vnutila odzbrojení občanů, tím ohrozí možnost bránit naše děti,“ psal Foldyna. „Do Evropy táhnou hordy a my nemáme mít možnost v případě nutnosti bránit své rodiny? Tak to, ani náhodou,“ rozčiloval se dále. A pokud jde o EU, našel jednoduché řešení: „Jsem pro okamžité vystoupení z tohoto spolku šílenců,“ doporučil.

Jaroslav Foldyna protestuje před budovou České televize

Poté poslanec reagoval ještě na novinový článek, pojednávající o tom, jak svět šokuje snímek utopeného kojence z pašeráckého člunu. „Ano šokuje mě,“ připustil Foldyna. Důvody šoku jsou však prý jiné, než zamýšlela nezisková organizace, která foto šíří. „Vinu nesou ti co schvalili vybombardování Iráku, likvidaci Libye, a sponzorují konflikt v Sýrii a celé to tzv arabské jaro,“ vzkazuje Foldyna s tím, že lhaní už bylo dost.

A nakonec poslanec přidal ještě známé edukativní video, na kterém je divákům dětského kanálu ČT vysvětlováno, že je správné přijmout uprchlíky. „Veřejnoprávní vymývání mozků našich dětí. Ohavné, padesátá léta hadr,“ komentoval poslanec.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…