BIS: Od nás v kauze Nagyová nic neuniká

04.08.2014 7:02

Tajná služba BIS podle webu České televize odmítá, že by od ní unikaly informace k manželce expremiéra Petra Nečase Janě Nečasové, dříve Nagyové. Ta přitom podle obvinění předávala zprávy z tajné služby lidem z okolí lobbisty Ivo Rittiga. Policie se k obvinění odmítá vyjadřovat vzhledem k tomu, že celá kauza je stále v režimu utajení.

BIS: Od nás v kauze Nagyová nic neuniká
Foto: bis.cz
Popisek: Odznak BIS

Jak web připomíná, údajný policejní důkaz o úniku informací z BIS zachytilo odposlouchávací zařízení v místnosti, kde Ivo Rittig vedl jednání. Toto zařízení mělo zjistit, že Rittigovi měla utajované informace dodávat tehdejší šéfka Nečasova kabinetu Nagyová.

To ale BIS ústy svého mluvčího Jana Šubrta odmítá: „My nemáme žádný náznak toho, že by ze služby k paní Nagyové nebo do okolí pana Rittiga unikaly nějaké naše zprávy nebo informace."

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…