Babiš: Podpořil mě Jaromír Jágr. Mířím na zklamané voliče ODS, TOP 09 a VV

03.09.2013 7:48

Jaromír Jágr natočil s předsedou hnutí ANO Andrejem Babišem reklamu na Vodňanské kuře. MF Dnes uvádí, že Jágr podpořil Babiše i v jeho politických aktivitách. Babiš v rozhovoru pro deník říká, že slavný sportovec sympatizuje i s jeho hnutím.

Babiš: Podpořil mě Jaromír Jágr. Mířím na zklamané voliče ODS, TOP 09 a VV
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš, majitel Agrofertu

Sever iDnes.cz píše o spolupráci Jágra a Babiše a přirozeně jej zajímalo, zda jde o porozumění v rámci potravinářského byznysu nebo i v politice. „Ne, my jsme točili v neděli do tří ráno reklamu na Vodňanské kuře. Natáčeli jsme s agenturou dva spoty, v nichž spolu vystupujeme. Známe se dlouho, více než deset let. Seznámili jsme se v Prostějově, kam v létě jezdil jeho JágrTeam. Jaromír na našich předvolebních politických billboardech určitě nebude, ale sympatie v debatě vyjádřil,“ upřesňuje Babiš v rozhovoru.

Proč právě Jaromír Jágr propaguje Vodňanské kuře z Babišova Agrofertu, si předseda hnutí ANO vysvětluje Jágrovou oblibou kuřecího masa a vlastenectvím. „On miluje kuře, rád ho jí. No, a protože je hrdý Čech, tak je pro něj důležité, že jde příkladem, aby Češi jedli české potraviny.“

ANO míří na zklamané voliče

Server iDnes.cz se ptal na zaměření hnutí ANO, nebo přesněji, jaký má hnutí program a které voliče hodlá získat. „My jsme středopraví, to znamená míříme na zklamané voliče ODS, TOP 09 nebo VV. Ale také na voliče, kteří mají plné zuby stále těch stejných tváří, které tady třiadvacet let něco vykládají. Ti lidé už by měli jít do důchodu a přenechat to novým osobnostem, které tam nejdou zbohatnout a které už za sebou něco mají, něco dokázaly,“ míní Babiš.

Jedenáctibodový program prý hnutí ANO zveřejní tento týden, pravděpodobně 6. září. „Máme co nabídnout, na rozdíl od stávající politické garnitury,“ řekl jeho předseda Babiš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617 584 korun

10:50 Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617 584 korun

ParlamentníListy.cz si v posledních týdnech všímají řady smluv, které přibývají ve veřejných registr…