Babiš napsal ošklivý dopis Schwarzenbergovi: Přestaňte už lhát

30.10.2013 13:35

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš napsal ve středu e-mail Karlu Schwarzenbergovi, předsedovi TOP 09. Text psaní se objevil i na facebookových stránkách Babišova hnutí. V e-mailu se Babiš jednou pro vždy a rázně vypořádává s námitkou, že jeho hnutí nemá žádný program.

Babiš napsal ošklivý dopis Schwarzenbergovi: Přestaňte už lhát
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš s družkou Monikou slaví volební úspěch

Předsedu TOP 09 jeho protějšek nejprve informuje, že předvolební kampaň už skončila. Volby proběhly, výsledky jsou spočítány a ukazují podle černého koně letošních voleb jednoznačně, co lidé chtějí.

Z toho důvodu má Babiš na Schwarzenberga prosbu. „Chtěl bych Vás jako předsedu strany požádat, abyste do médií konečně přestal lhát, že hnutí ANO nemá program,“ napsal. Hnutí ANO prý totiž program má.

A aby tomu Schwarzenberg věřil, přiložil mu miliardář k e-mailu všechny jeho verze. Předseda TOP 09 si tak může přečíst základní teze, zkrácenou verzi a rovněž resortní verzi programového dokumentu. A až to dočte, měl by podle Babiše respektovat výsledek voleb a hlas voličů.

Co přesně Andrej Babiš napsal:

Vážený pane předsedo,
předvolební kampaň skončila, volby jsou za námi a skončily nějakým výsledkem, který odráží vůli českých občanů. Chtěl bych Vás jako předsedu strany požádat, abyste do médií konečně přestal lhát, že hnutí ANO nemá program. Program Vám posíláme přílohou, a to v podobě tezí, ve zkrácené i resortní verzi. Děkuji, že akceptujete výsledek voleb a hlas voličů,
s pozdravem,
v Praze 30. 10. 2013
Andrej Babiš, předseda hnutí ANO

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…