Babiš nepřišel na debatu do ČT. Moravec si to s ním tedy vyřídil jinak

25.06.2017 13:41

Bývalý ministr financí Andrej Babiš (ANO) opět nedorazil do pořadu Otázky Václava Moravce. A to i přesto, že to podle moderátora minulý měsíc slíbil. Když pak ale dostal seznam otázek, účast v pořadu z důvodu nemoci v rodině zrušil.

Babiš nepřišel na debatu do ČT. Moravec si to s ním tedy vyřídil jinak
Foto: David Hora
Popisek: Andrej Babiš

„Předvolební kampaně, finanční limity, povolební spolupráce, volební systém ČR, kybernetická bezpečnost, elektronická evidence tržeb, daňová zátěž,“ zmínil některá z témat Moravec. 

„Andrej Babiš svou neúčast odůvodnil onemocněním v rodině. V dalších dnech ale prezentoval svoji knihu v Bohumíně, v Písku, Praze, Prachaticích a dalších městech České republiky. V sobotu si nenechal ujít memoriál air show v Roudnici nad Labem a stihl zajet i na středočeské pivní slavnosti v Kladně,“ vypočítal Moravec na Facebooku, kde všude podle něho šéf ANO byl, přičemž měl zřejmě místo toho pečovat o nemocného člena rodiny. A zmínil, že Babiš publikoval od úterý, kdy odmítl účast v pořadu, také 40 příspěvků na Facebooku. 

Babiš se následně pro ČTK vyjádřil tak, že vzhledem ke zrušení své účasti v pořadu s dostatečným předstihem měl moderátor dost času pozvat náhradníka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…