Babiš právě vysvětluje poslancům ČSSD poslední dění v kauze Čapí hnízdo

14.11.2018 17:40

Ve Sněmovně se za účasti premiéra Andreje Babiše (ANO) sešel poslanecký klub sociální demokracie. Premiér odpoledne avizoval, že klub koaličního partnera je připraven navštívit. Poslancům ČSSD chce Babiš vysvětlit informace o údajném únosu svého syna. Premiér dnes potvrdil, že jeho syn byl v minulosti na Ukrajině i na ukrajinském Krymu. Pobyt podle něj byl legální a v žádném případě nešlo o únos.

Babiš právě vysvětluje poslancům ČSSD poslední dění v kauze Čapí hnízdo
Foto: Úřad vlády
Popisek: Premiér Andrej Babiš v rámci oslav stého výročí konce první světové války navštívil v Paříži galerii Centre Pompidou

Babiš podle informací ČTK dorazil na jednání klubu ČSSD v Poslanecké sněmovně kolem 17:00 poté, co skončilo koaliční jednání o minimální mzdě na úřadu vlády. Doprovodil ho tam i místopředseda vlády a předseda ČSSD Jan Hamáček.

Sociální demokraté dnes v prohlášení uvedli, že Hamáček bude s Babišem ještě jednat dnes i ve čtvrtek, kdy ho čeká také rozhovor s prezidentem Milošem Zemanem.

Opozice vyzvala Babiše k odstoupení z funkce premiéra, připravuje se na hlasování o nedůvěře vládě. ČSSD zvažuje podle staršího Hamáčkova vyjádření různé varianty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…