Babiš skončil s Prymulou. Ten se objevil na další hromadné akci

18.02.2021 22:45

Premiér Andrej Babiš (ANO) ukončil spolupráci se svým poradcem a bývalým ministrem zdravotnictví Romanem Prymulou kvůli dnešní Prymulově účasti na fotbalovém zápase. Premiér to uvedl na twitteru. Podle Babiše působí Prymulova účast na fotbale papalášsky. Také ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) řekl internetové televizi DVTV, že Prymula nepostupoval správně. Prymula ČTK sdělil, že účast diváků na fotbale byla povolena, že měl před akcí negativní test na koronavirus a na tribuně měl respirátor.

Babiš skončil s Prymulou. Ten se objevil na další hromadné akci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Roman Prymula a Andrej Babiš

"Ano, byl jsem s dvě hodiny starým negativním testem a respirátorem na legálním fotbalovém zápase s povolenou návštěvou diváků," sdělil Prymula ČTK. "Podotýkám, že jsem letos neměl žádnou dovolenou, natož zahraniční. Zdá se, že já smím být pouze doma," doplnil. Prymula opakovaně prosazuje tvrdší opatření proti šíření nemoci covid-19. Ještě dnes před zápasem řekl České televizi, že premiérovi navrhne kvůli horšící se epidemické situaci zavedení striktních opatření na dva až tři týdny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID-19

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: pas

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…