Babiš v šortkách na dovolené: Je to skvělé, nikdo mě tu nezná

22.08.2014 9:57

Ministr financí Andrej Babiš tráví svoji dovolenou na Azurovém pobřeží ve Francii. S rodinou rozložil svůj prázdninový tábor ve vesničce Mougins. A zdejší pobyt si prý nemůže vynachválit.

Babiš v šortkách na dovolené: Je to skvělé, nikdo mě tu nezná
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

Mougins je jednou z malebných vesniček na pobřeží Azurového moře, která se ještě zřejmě nepodřídila náročné turistické klientele. Obchody s luxusem či suvenýry tu prý podle zjištění deníku Blesk nenalezneme. Vesnička návštěvníkům oproti tomu nabízí spoustu restaurací a hospůdek, stejně jako nespočet galerií.

Jednu ze špičkových restaurací, o jejíž kvalitě vypovídá i michelinská hvězda, vlastní údajně i ministr financí Andrej Babiš. Usedlíkům nicméně jeho jméno nic neříká a tak šéf státní kasy tráví své prázdniny bez pozornosti veřejnosti, jejíž zájem by v případě tuzemské dovolené zcela jistě přitahoval. „Je to tu skvělé, nikdo mě tu nezná. Užívám si to,“ kvitoval Babiš svoji anonymitu.

Nic mu tak nebrání, aby se v šortkách a košili proháněl uličkami vesnice v minicooperu či obrážel místní galerie. Deníku Blesk uvedl, že se s rodinou chystá vyrazit i na moře, které je údajně od vesničky vzdálené zhruba půl hodiny cesty autem ve směru na Cannes.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…