Babiš zahájil rozhovory s ostatními stranami. Na osmou ráno dorazil do Průhonic Filip

22.10.2017 10:19

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš v neděli odstartoval povolební vyjednávání. Podle informací České televize se jako první sešel s komunisty. Dalšími „pány na holení" budou zřejmě Starostové.

Babiš zahájil rozhovory s ostatními stranami. Na osmou ráno dorazil do Průhonic Filip
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

Předseda komunistů Vojtěch Filip přijel na jednání s vyjednávacím týmem hnutí ANO do Průhonic. „Filip do Průhonic přišel v doprovodu předsedy poslaneckého klubu KSČM Pavla Kováčika. Na otázku, zda by se na schůzce mohla řešit podoba budoucí koalice, ČT odpověděl, že to neočekává,“ napsal server veřejnoprávní televize. Filip s Babišem spolu jednali desítky minut.

Jako další prý budou s ANO jednat Starostové a nezávislí. Od dvou hodin odpoledne. Volební lídr hnutí Jan Farský ale v posledních několika hodinách případnou spolupráci s hnutím ANO vyloučil, takže i tady půjde především o rozložení sil ve sněmovně.  

Své setrvání v opozici jasně deklarovala i ODS. Martin Kupka veřejnoprávní televizi jasně řekl, že ODS bude nejsilnější demokratickou opoziční stranou. S lidovci, s hnutím STAN či s TOP 09 prý občanští demokraté zřejmě najdou shodu v řadě témat, ale to nemění nic na tom, že nejsilnější opoziční demokratickou stranou bude právě ODS.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …