Babiše zneužívají lidé kolem! V ANO povstal muž kvůli migraci a EU

20.02.2019 7:03

Bývalý poslanec ANO Bohuslav Chalupa se na svém facebookovém profilu vyjádřil k uplynulému sněmu hnutí ANO.

Babiše zneužívají lidé kolem! V ANO povstal muž kvůli migraci a EU
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

Svůj první status věnoval Chalupa lídryni do voleb do Evropského parlamentu Ditě Charanzové. 

„Vážená paní kolegyně, máte pocit, že členové ‚hnutí ANO ještě z roku 2011‘, 8 let makajících pro politický úspěch ANO, nejsou kvalifikačně, odborně a politicky schopni se ctí splnit očekávání občanů ČR ohledně jejich eventuálního mandátu pro evropský parlament?“ zeptal se Chalupa a zkritizoval Charanzovou za její hlasování pro dle jeho slov různé hovadiny z IQ centrály pošahané Evropské komise. 

„A protože mám celkem dobrou paměť, vím celkem přesně, co se dělo například kolem takzvané odzbrojovací směrnice EU... Levné telefonování je sice ok, ale v porovnání s problematikou nelegální migrace, bezpečnosti, vztahu s Maďarskem, Izraelí atp. jde – a to víme oba – o marginálii, že? Jste mi osobně velmi sympatická (a jistě nejsem sám), naposledy jsme se osobně viděli na konferenci ‚Bezpečná škola‘ – tedy opravdu nic osobního – ale předpoklad, že si pamatujeme historii v maximálním rozsahu jednoho týdne, není úplně správnou politickou a mocenskou úvahou,“ poznamenal Chalupa. Podle svých slov se snažil s Charanzovou xkrát komunikovat, avšak bez výsledku. Následně ji požádal o zveřejnění její vize obrany a bezpečnosti EU, kterou chce prosazovat v rámci jejího eventuálního mandátu pro Evropský parlament. 

„Pokud předseda hnutí ANO z roku 2011 nevnímá, že mu hlavu nafukují lidé, kterých zájmem jsou úplně jiné hodnoty (osobní nebo klientelistický prospěch jistých nově vznikajících kámošů i v hnutí) než znovu postavit Českou republiku ‚na nohy‘ – minimálně na úroveň ekonomického a politického významu a role Československa v předválečné Evropě (Baťa), pak jednoho krutého dne doslova spláče nad výdělkem – ale bude dost těch smějících se bestií, kteří jeho pracovního vytížení a logické neschopnosti sledovat všechny procesy a aktivity lumpů v nižších levelech ANO vytěží – ‚dokud to de‘, co se dá...“ shrnul Chalupa v dalším statusu.

„Je to velká škoda, je to mrhání nesmírným pozitivním potenciálem hnutí a jeho členů a sympatizantů, ve většině těch, co se doslova nezmocnili ‚fleků‘ – a je mi to skutečně upřímně líto... Inflace různých politických ‚Hnití‘ exponenciálně roste, jen jedno má teroticky historický předpoklad udělat, co je třeba – členové hnutí ANO z roku 2011 – necháte si tuto super roli proklouznout mezi prsty?!“ dodal.

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…