Babišová se stává mediální hvězdou. Má za sebou prý náročný trénink

11.06.2014 18:46

Monika Babišová, partnerka šéfa hnutí ANO a ministra financí Andreje Babiše, se čím dál častěji objevuje v médiích. Jak informuje server Echo24.cz, své vystupování v posledních týdnech podpořila mediálním tréninkem.

Babišová se stává mediální hvězdou. Má za sebou prý náročný trénink
Foto: Hans Štembera
Popisek: Monika Babišová

Příběh bývalé sekretářky z Lovochemie, která se dala dohromady s obchodním partnerem svého šéfa, se v poslední době objevuje v mnoha médiích, a to jak v bulvárních, tak například i ve společenských týdenících.

Babišová v rozhovorech s médii popisuje zejména svůj vztah s partnerem. „I kdybychom se náhodou s Andrejem rozešli, nikdy bych dětem nepřivedla domů nového tatínka. Nejde o to mít nového partnera, ale nevodila bych ho domů, aby suploval otce,“ prozradila například. Médiím se svěřila i s tím, jestli byl Babiš u porodu. „Já o to kvůli psychické podpoře stála a on sliboval, že přijde. Ale když jsem rodila Vivien, kupoval nějakou firmu, a když přišel na svět Frederik, bylo to něco podobného. Já mu to ale nijak nevyčítala, už jsem věděla, že ho u toho nepotřebuju,“ uvedla pro OnaDnes.cz.

Babiš byl a je charismatický

V superlativech popisuje i samotného Babiše. „Byl a je neskutečně charismatický. Navíc je to ohromně pracovitý a zásadový člověk, který vždycky splní to, co slíbil. Nikdy jsem nezažila, že by mi řekl, že něco zařídí nebo udělá, a pak to nedodržel. Můžu se na něj stoprocentně spolehnout,“ vykresluje ho.

Dále deník Blesk minulý týden popsal, jak partnerku šéfa hnutí ANO stále někdo žádá o peníz, třeba postižená paní ve zralém věku, která nemá ani peníze, ani sílu na to, aby si sama obstarala dříví. „Někteří lidé to zkouší a dopadá to různě. Ale například ta paní, která žádala dříví, aby mohla v zimě topit, tak se snažíme pomoct tím způsobem, že jí pošleme nějakou várku dřeva, ale ne peníze,“ vysvětlila Babišová a dodala, že vtipy o naivních blondýnách se snaží neustále vyvracet.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …