Babišovi všechno klape. Nepohodlní policisté končí, pohodlní slaví, píší u Pavla Šafra

30.04.2018 22:40

Komentátor Vilém Besser se na serveru Forum24.cz šéfredaktora Pavla Šafra rozepsal o tom, že Babišův plán vychází dobře. „Nepohodlní policisté končí, ti prověření slaví,“ píše se v komentáři.

Babišovi všechno klape. Nepohodlní policisté končí, pohodlní slaví, píší u Pavla Šafra
Foto: Archiv PŠ
Popisek: Pavel Šafr

Besser tak reaguje na dnešní konec ve funkci šéfa GIBS Michala Murína. „Jako bonus se dnes také ‚očistil‘ jeden z údajně elitních policistů, Jiří Komárek, kterému soud zrušil podmínku,“ zmínil Besser s tím, že je až úctyhodné, že se podařilo spojit dvě tak pro Babiše důležité události do jednoho dne.

„Při stále probíhajícím nekonečném jednání o vládní koalici s ČSSD si tak může předseda hnutí ANO odškrtnout alespoň jeden bod ve svém mocenském plánu,“ dodal Besser s tím, že ovládnutí GIBS je pro premiéra a jeho rodinu velmi důležité. „Je totiž velmi pravděpodobné, že když bude v čele inspekce stát předem dobře vybraný a prolustrovaný člověk, může nastat velký zvrat v kauze Čapí hnízdo,“ konstatuje Besser.

Původní text ZDE.

„Vzhledem k tomu, že se spekuluje i o odchodu policejního prezidenta Tuhého, a dokonce i vyšetřovatele možného dotačního podvodu Nevtípila, nebyla by už žádná vůle rodinné sídlo Andreje Babiše zkoumat. S tím má spojitost i dnešní výrok soudu ohledně Jiřího Komárka,“ poznamenává také Besser a spekuluje o tom, že pokud by se bývalý šéf ÚOOZ Robert Šlachta stal policejním prezidentem, určitě by si na svého kamaráda vzpomněl.

„Celá mozaika se kupodivu dokázala spojit v jeden den, který si může Andrej Babiš zapsat do diáře červeným písmem a označit jako úspěšný,“ uzavřel Besser.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…