Babišův muž v roli nového náměstka Němečka prozradil, co má v plánu na ministerstvu

06.07.2016 17:41

Novým politickým náměstkem ministra zdravotnictví Svatopluka Němečka (ČSSD) je za hnutí ANO lékař Kamal Farhan. Píše o tom ZdravotnickýDeník.cz.

Babišův muž v roli nového náměstka Němečka prozradil, co má v plánu na ministerstvu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček

„Rád bych prohloubil intenzitu komunikace mezi zdravotními výbory Parlamentu a ministerstvem zdravotnictví,“ uvedl Farhan s tím, že rozhodně podpoří všechny změny, které zkvalitní a zvýší efektivitu zdravotní péče. Dle svých slov bude podporovat kroky ministerstva, které povedou k prodloužení délky života. 

Původně to vypadalo, že hnutí ANO obsadí funkci politického náměstka současným tajemníkem ministra financí Andreje Babiše Adamem Vojtěchem. Ten však podle informací serveru zřejmě nechce být spojován s činností současného ministerstva zdravotnictví. 

Původní text ZDE.

Farhan vystudoval lékařskou fakultu v Plzni, následně pracoval jako lékař na interním oddělení. „Dvanáct let působil v českých a nadnárodních společnostech v manažerských pozicích se zaměřením na zdravotnictví, pracoval také jako ředitel pro léčebnou péči a strategický rozvoj lázeňského zařízení. V posledních dvou letech byl odborným konzultantem v oblasti zdravotnictví,“ napsalo ministerstvo. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…