Babišův poslanec opustí za pár dní sněmovnu. Zde jsou důvody

05.01.2016 20:45

V půlce ledna ze sněmovny odejde poslanec Josef Vozdecký z hnutí ANO, jenž byl zvolen v Plzeňském kraji. Do poslanecké lavice místo něj usedne Miloslava Rutová s pedagogickým vzděláním, která se dlouhodobě věnuje výukovým metodám.

Babišův poslanec opustí za pár dní sněmovnu. Zde jsou důvody
Foto: ANO
Popisek: Josef Vozdecký

„Po dvou zdravotních příhodách jsem přehodnotil své životní priority a k 15. 1. složím funkci poslance. 22 let jsem pracoval jako generální ředitel nadnárodní společnosti, práce to byla úspěšná, ale také vyčerpávající. Rád přenechám místo paní Miloslavě Rutové, u které jsem přesvědčen, že bude funkci poslankyně vykonávat s náležitou péčí a energií,“ uvedl Vozdecký. Vyjádření zákonodárce přinesl server Echo24.cz.

Paní Rutová vystudovala pedagogické fakulty v Ústí nad Labem a v Praze. Jako komunální politička si prý brala k srdci heslo hnutí ANO a snažila se, aby bylo líp. Ve sněmovně se prý bude snažit o totéž. „Aby nám všem bylo líp,“ komentovala své nové poslání Rutová. Budoucí poslankyně je vdaná a má dvě děti. Dlouhodobě se věnuje výukovým metodám.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…