Bakala dnes večer spouští novou televizi. Lákadlem mají být bývalí moderátoři ČT

27.05.2014 17:50

Vydavatelství Economia Zdeňka Bakaly dnes ve 21 hodin spouští nový projekt – internetovou televizi. Hlavními taháky jsou bývalí moderátoři České televize Daniela Drtinová a Martin Veselovský.

Bakala dnes večer spouští novou televizi. Lákadlem mají být bývalí moderátoři ČT
Foto: ReproFoto. ČT
Popisek: Daniela Drtinová

Videa pro Economii bude vyrábět společnost Diskurz TV, se kterou Bakala uzavřel smlouvu na tři roky. „První rok má být testovací a do tří let má být projekt ekonomicky samostatný,“ uvedl ředitel Economie Jan Piskáček. Diskurz TV založili Veselovský s Drtinovou poté, co začátkem roku 2014 odešli po neshodách s vedením zpravodajské relace z České televize.

Tematicky bude obsah videí zaměřen na aktuální politická, ekonomická i společenská témata. Diváci budou moci zhlédnout rozhovory, duely i debaty s různými hosty. Vedení do budoucna plánuje rozšířit okruh témat například o reportáže o autech. Všechna videa mají být zveřejňována na serveru Aktuálně.cz. Na jejich obsahu se má podílet asi deset lidí, včetně externě najatých kameramanů.

Internetová televize bude vysílat každý den po 21. hodině. Časový úsek zvolila Economia podle svých vlastních slov s ohledem na večerní špičku užívání internetu a také chtěla předběhnout vysílací čas pořadu ČT Události, komentáře. Uživatelům poskytne zhruba půl hodiny předtočeného videa. Služby však zadarmo nebudou. „Zpoplatnění má přijít maximálně v podobě vybraného kanálu/vertikály s cílovou skupinou ochotnou platit, konkrétně třeba investiční poradenství. Anebo výměnou za výhody typu možnosti přehrát si dřív výběrově," uvádí společnost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…